eas aluminium 86aEas Alüminyum; “Cumhuriyetin Yüzü Olan Herkesin 100. Yılı Kutlu Olsun”

Ağırlıklı olarak ihracat gerçekleştiren ve Avrupa İsviçre merkezli kuruluştan Qualicoat belgesi sahibi Eas Alüminyum, Türkiye hedeflerinde istikrarlı ilerleyişine devam ediyor.

 

 

 

 

eas aluminium 86b

2020 senesinde Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren Avrupa merkezli EAS Alüminyum, 2021 senesinde, 15.000 m2 alanda, başta son Alman teknolojisi full otomatik 8+8 tabancalar ve kabin olmak üzere, yıllık 9.000 ton kapasiteli power and free elektrostatik toz boya hattını aktif etmiştir. Avrupa standartlarında üretime önem veren firma, bugün boyama öncesi ön işlemde satinaj makinesi, 8 adet banyo ve günlük 40 ton su kapasiteli çift ozmos deonize tesisi ile üretim gerçekleştirmekte.

Avrupa Standartları ile 29 Ülkeye İhracat

Tesislerinde mekanik işlemler de gerçekleştiren EAS, eksantrik makineleri, çift kafa full otomatik makine, dilimleme makinesi,  kopya freze makineleri, pnömotik makineler gibi birçok farklı sektöre Avrupa standartlarında hizmet vermekte ve ürünleri 29 ülkede kullanılmakta.

Katma değer sistemler geliştirme misyon ve vizyonuna sahip EAS Alüminyum, devamlılığı olan hizmet anlayışını esas alarak, 60 çalışanı ve yeni yatırımları 7inch’lik pres hattı ile beraber, 2024 senesinde 100 kişiye istihdam sağlamayı planlamaktadır.

 eas aluminium 86c

EAS, Avrasya Fuarları’nda

2023 yılı sonunda 24.’sü düzenlenen Avrasya Kapı, Cam ve Pencere Fuarı’na da katılan firma, “Çalışan, üreten, öğrenen, öğreten, hep daha ileriyi hedefleyen, Cumhuriyet’in yüzü olan herkesin 100. yılı kutlu olsun,” mesajıyla, Türkiye’ye ve Türkiye hedeflerine bağlılıklarının da altını bir kere daha çizdi. 2030 senesine kadar 50.0000 m2’lik alan içerisinde 21. yüzyıl şartlarına uygun tam entegre robotik sistemlerle faaliyetlerine devam etme hedefi bulunan EAS Alüminyum; bugün Türkiye’de ilk 1.000 ihracatçı arasında.

Eas Alüminyum; “Happy 100th Anniversary to All Those Who Have Glorified the Republic” 

Eas Alüminyum, which mainly operates in exports and holds the Qualicoat certificate from the Europe’s Switzerland-based organisation, continues its steady progress in its targets for Türkiye.

Powered by OrdaSoft!