Maer Makina ve Schwert, Üreterek Güçlenmeye Devam Ediyor

Hırdavat ve makine sektöründe önemli markaların distribütörlüğü yanı sıra kendi markalarının ürünleri ile de pazarda yer alan Maer Makina, Schwert markasıyla birlikte 2 ayrı stantla Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı.

 

 

 

 

maer 103b

“Üreterek Güçleniyoruz” sloganıyla pandemi döneminde elde ettikleri %25’lik iş hacmi büyümesini yıllar içinde hız kesmeden devam ettiren Maer Makine, 11-14 Kasım tarihleri arasında, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ndeydi.

“Satışlarımızın %70’ini İhracat Oluşturuyor”

2010 yılında başlayan ticari faaliyetlerini pandemi öncesinde Bursa’da gerçekleştirdikleri yatırımlarla büyüten ve kendi markalarının üretimlerine başlayan Maer, bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda 2 salonda 2 stant ile göz doldurdu. Pvc alüminyum işleme makinaları üretimiyle pandemi dönemindeki %25 iş hacmi büyümesi bugün hâlâ konuşulan Maer Makine firma sahibi Erhan ÖZCAN, “İran, Irak, Cezayir, Romanya, Sırbistan, Libya ülkelerinde kurduğumuz önemli iş ortaklıklarımız ve yıllar içinde gelişen iş ağımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Geldiğimiz nokta bizim için hedeflenmiş bir başarı olsa da, hedef her zaman daha ilerisi,” şeklinde konuştu.

 maer 103a

2 Salon, 2 Stant, Tek Marka

Türkiye’nin, konumu ve üretim gücü itibariyle dünyanın farklı pek çok noktasına ihracat yapmak açısından fırsatlar zenginliği barındırdığını belirten firma yetkilileri, Maer Makina ve Schwert olarak 2 ayrı salonda, dünyanın dört bir yanında gelen sektör katılımcılarını ağırladı.

Maer Makina and Schwert Continue to Strengthen Through Production

Maer Makina, which occupies its place in the market with the products of its own brands as well as the distributorship of important brands in the hardware and machinery sector, attended the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs with 2 separate booths with the Schwert brand.

maer 103c

Powered by OrdaSoft!