Stac; Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarları’daydı

STAC, ulusal ve uluslararası 600’ün üzerinde sektör paydaşının katılım sağladığı 2023 Avrasya Pencere, Cam, Kapı ve Alüminyum Fuarı’nda, uluslararası müşterileri ve yeni müşteri ağı ile verimli bir fuar dönemi geçirdi.

 

 

 

 

 

stac 86a

“Fuarda STAC olarak; alüminyum kapı, pencere ve cepheler için donanım ve aksesuarların yanı sıra STACBOND alüminyum kompozit panel, STACPOL sızdırmazlık profilleri, STACMID polyamid ve PVC ısı bariyerlerinden oluşan geniş ürün yelpazemizi sergiledik.” şeklinde konuşan STAC Türkiye Müdürü Ersin Altun, verimli bir fuar geçirdiklerini belirtti.

Dokulu Kompozit Paneller

Renk, doku ve desen konusunda geniş ürün yelpazesine sahip STACBOND ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. Müşterilerinin kompozit panellerdeki dokuyu deneyimlemesi için oluşturulan sunum, stantta büyük ilgi gördü.

“Güzel Bir Aileyiz”

12 Kasım’da Beylikdüzü Marina Zeytinlik Restoran’da düzenledikleri yemekte müşterileri ile keyifli vakit geçiren STAC ekibi, bu yıl fuarın en çok ilgi gören isimlerinden biriydi. “Ne kadar güzel bir aile olduğumuzu her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kere daha gördük. Bu bizim için her şeyden çok daha önemli.” diyen Ersin ALTUN, fuardan ve ekibinden ne kadar memnun olduğunu belirtti.

Stac Attended Eurasia Window, Glass, Door and Aluminum Fairs

Stac had a productive fair period with its international customers and new customer network at this year’s Eurasia Window, Glass, Door and Aluminium Fairs 2023, which was attended by more than 600 national and international sector stakeholders.

stac 86b

stac 86c

Powered by OrdaSoft!