GALSİAD, Üyelerini Temsil Etmeye Devam Ediyor

GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği) destekleriyle gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları, Dernek Başkanı Celalettin KIRBOZ’un Açılış Konuşmasıyla başladı.

 

 

 

 

galsiad 86 2a

Üyelerini temsilen ulusal ve uluslararası pek çok etkinlikte yerini alan GALSİAD, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda, üye logolarının bulunduğu standında misafirlerini ağırladı. Açılış konuşmasını GALSİAD Başkanı Celalettin KIRBOZ’un gerçekleştirdiği fuarda, Alkop Meslek Lisesi öğrencileri de derneğin standını yalnız bırakmadı. TÜV Austria Turk ile GALSİAD arasında yapılan ve sektörün ihtiyacı olan Yeşil Mutabakat Protokolü de dernek standında imzalandı.

GALSİAD iş birliği ile Tüyap Fuarcılık tarafından 11-14 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Avrasya’nın en prestijli fuarında 122 ülkeden 56 binin üzerinde sektör profesyoneli ağırlandı.

GALSİAD Continues to Represent Its Members

Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs held with the support of GALSİAD (Entrepreneur Aluminium Industrialists and Businessmen Association) started with the opening speech of Celalettin KIRBOZ, Chairman of the Association.

galsiad 86 2b

Powered by OrdaSoft!