Emmegi Türkiye, Kpc Fuarı’ndaydı

Emmegi Türkiye, bu yıl 11-14 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda, geçmiş projeleri, iş birlikleri ve gelecek çalışmaları ile fuar katılımcılarının odağındaydı.

 

 

 

 

emmegi 86

Alüminyum, pvc, paslanmaz çelik için makine ve makine ekipmanları, satış sonrası servis ve anında yedek parça tedariği ile alanında lider firma Emmegi Türkiye, bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Bölgesel Teknik Destek, Yerinde Hizmet

Türkiye ve bölge ülkelere makine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini İstanbul’daki merkez ofislerinden gerçekleştiren Emmegi Türkiye, İzmir’de bulunan ofis ve showroomları ile Ege Bölgesi’nde de teknik servis hizmetleri sunmakta. “Bu sayede her zaman anında hizmet sağlayıp müşteri memnuniyeti sağlamaktayız,” diyen Emmegi Türkiye, “Yaklaşık 3 yıl önce İzmir’de başlayan bölgesel hizmet desteğimiz, diğer bölgelerde ve sorumlu olduğumuz ülkelerde de oluşturulmaya devam etmektedir. Bunun için hiç durmadan çalışmaya devam etmekteyiz,” şeklinde konuştu.

“Tüm Ziyaretçilerimize Teşekkür Ediyoruz”

Sürekli gelişmekte olan teknolojiye ve makinelerini yazılımsal anlamda daha üst seviyeye çıkarmak adına yazılım departmanı ile de müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren firma, fuarda ilk defa sergiledikleri yeni ürünleri Satellite Xte (5 Eksen CNC İşleme Merkezi) ile birlikte, cnc işleme merkezleri, çift kafa kesim makineleri, otomatik cnc köşe pres makinesi ve diğer makine ve ekipmanları ile ilgi odağıydı.

“Bu fuarı da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi verimli geçirmenin yanı sıra, değerli müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri ve yanımızda olmaları bizi ayrıca mutlu etti,” diyen Emmegi Türkiye, yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını belirtti.

Emmegi Türkiye attended the Kpc Fair

Thanks to its past projects, collaborations and future works, Emmegi Türkiye was on the radar of the participants of the Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs, which took place between 11-14 November 2023.

Powered by OrdaSoft!