Yılmaz Makine Bayi Buluşması İstanbul Meetings, Pandeminin Ardından Rekor Katılımla Yeniden Gerçekleşti

Avcılar Double Tree Otel’de düzenlenen İstanbul Meetings etkinliği, büyük bir katılım ve ilgiyle karşılandı. Türkiye ve dünyadan 50 bayi, sektördeki yenilikleri ve talepleri paylaşmak üzere toplam 150 kişiyle bir araya geldi.

 

 

 

 

yilmaz makine w103a

Yılmaz Makine’nin son iki yıldır pandemi sebebiyle online platformlarda gerçekleştirdiği İstanbul Meetings etkinliği, bu yıl yeniden yüz yüze bir etkinlikle sektöre soluk getirdi. Satış ve pazarlamaya ek olarak kalite kontrol, satış sonrası destek ve Ar-Ge departmanlarının yöneticilerinin bayi talepleri ve sorularını ele aldığı özel bir konseptle düzenlenen etkinlik, geçmişteki etkinliklere kıyasla en yüksek katılımcı sayısıyla dikkat çekti.

“Sizi Dinliyoruz”

“Sizi Dinliyoruz!” mottosuyla öne çıkan bu özel buluşmada Yılmaz Makine, bayilerinin taleplerini dinleyerek, katılımcıların daha aktif bir şekilde etkinlik içinde yer almalarını sağladı. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali SNOPÇE, Yılmaz Makine’nin rekabetçi ve yenilikçi çalışmaları, sektördeki bayilere yönelik projeleri ve şirketin gelecekteki hedef ve stratejileri hakkında bilgi vererek katılımcılara şirket vizyonunu açıkladı.

Konuşmacılar arasında yer alan Fabrika Müdürü Arslan KAYAOĞLU, üretim süreçleri, teknolojik altyapısı ve kalite standartlarına olan bağlılıklarına dair katılımcılara kapsamlı bir bilgi sunarken, şirketin üretimdeki lider konumuna da vurgu yaptı.

Etkinlikte Eray ÇELİK moderatörlüğünde gerçekleşen forumlarda konuşmacıların değindiği konular daha derinlemesine ele alınarak, iş ortaklarına, soru ve taleplerini paylaşma imkanı tanındı.

Fuaye Alanları Göz Doldurdu

Fuaye alanında kurulan stantlarda katılımcılar; pazarlama alanındaki stantlarda YouTube, mobil uygulama ve 11 sight ve satış sonrası destek standında V-sight gözlük ile gerçekleştirilen tanıtımlarla; hem sektöre yönelik en son yenilikleri keşfetme fırsatı buldu hem de ürün ve hizmetlerle daha yakından tanışma olanağı yakaladı.

Yılmaz Makine İstanbul Meetings etkinliği, sadece konferans oturumlarıyla değil, aynı zamanda bu etkileşimli platformlarla da sektördeki güncel gelişmeleri paylaşma ve deneyimleme imkanı sunarak, katılımcılara unutulmaz bir etkinlik deneyimi yaşattı.

İstanbul Meetings, Yılmaz Makine’a Dealer Meeting, was Re-organised After the Pandemic with Record Attendance

The Istanbul Meetings event organised at Avcılar Double Tree Hotel was met with great participation and interest. 50 dealers from Türkiye and worldwide came together with a total of 150 people to share their innovations and demands in the sector.

yilmaz makine w103b

Powered by OrdaSoft!