Vorne, Avrasya Pencere Fuarını Başarılı Bir Şekilde Tamamladı

Pencere kapı sistemlerinin öncü markası Vorne, 11-14 Kasım Tarihleri Arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde Gerçekleşen 24. Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı. Yenilikçi çözümlerini ziyaretçilerle buluşturan Vorne, fuarda büyük ilgi topladı.

 

 

 

 

 

 vorne w103a

Yeni ve yenilikçi ürünü Vision Slide ile dikkatleri üzerine çeken Vorne, yüksek ses ve ısı yalıtımı sağlayan bu sürme sistemi, kolay kullanımı ve patentli tasarımlarıyla sektör ihtiyaçlarına uygun bir çözüm sunmayı hedeflediğini belirtti. Ziyaretçilerden büyük beğeni toplayan Vision Slide, fuar kapsamında ilk kez ziyaretçilerin kullanımına sunuldu.

Yenilikler Bitmedi

Fuarda tanıtılan bir diğer ürün olan “Akıllı Kaldır Sür Sistemi” de, stantta yoğun ilgi gören ürünler arasındaydı. Akıllı telefonlar ile de yönetilebilen bu sistemler, tek tuşla açılıp kapanabilme, hava sıcaklığına göre otomatik ayarlanabilme ve sıkışma önleyici güvenlik unsurlarıyla sektöre yeni bir boyut kazandırmayı hedefliyor.

Vorne’nin dikkat çekici bir diğer ürünü ise “Akıllı Çift Açılım Sistemi” oldu. Bu sistem de kumanda ile uzaktan kontrol edilebiliyor ve tek tuşla pencerenin otomatik olarak açılıp kapanmasına olanak tanıyor.

“Dünyanın Her Yerinde Varız”

Vorne, Avrasya Pencere Fuarı’nın ardından, sektöre getirdiği öncü çözümlerini tüm dünyayla paylaşmak için 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan Fensterbau Frontale fuarında olacak.

Vorne Completed Eurasia Window Fair Successfully

Vorne, the leading brand of window and door systems, was at the 24th Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs held at Tüyap Fair Center between 11-14 November. Bringing its innovative solutions together with the visitors, Vorne attracted great interest at the fair.

vorne w103b

Powered by OrdaSoft!