Akpa Alüminyum’dan Yeni Alüminyum Mimari Sistem Çözümleri

Türkiye’nin Alüminyum Profil ve Alüminyum Kompozit Panel üreticisi Akpa Alüminyum, yüksek yalıtımlı, uzun ömürlü ve dayanıklı yeni mimari sistemleri ile 24. Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı.

 

 

 

 

akpa 86 aa

Fuarda mimari sistemleri dışında Forza Aksesuar ürünlerini de sergileyen Akpa, ürün sunumlarının yanı sıra, bu yıl dünyanın dört bir yanında gelen 600’ün üzerinde sektör profesyoneli, bayiler ve iş ortaklarıyla buluştu.

“Gelecekte de İnovasyon, Kalite ve Müşteri Memnuniyeti Odaklı Çözümler Sunmaya Devam Edeceğiz”

Kaliteli ürünleri ile sektörde fark oluşturduklarını vurgulayan Akpa Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Turgut ÇALIŞKAN, “Ar-Ge ekibimiz tarafından geliştirilen yeni mimari sistemlerimizi Avrasya Pencere 2023’te sergiledik. Müşterilerimizi yüksek yalıtım sağlayan, kaliteli, dayanıklı ve dört mevsim kullanılabilen ürünlerimizle buluşturuyoruz. Ar-Ge ekibimiz tarafından sektördeki en son trendlerin ve teknolojik gelişmelerin sergilendiği fuarda, biz de Akpa Alüminyum olarak ürünlerimizi geniş bir kitleye ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

New Aluminium Architectural System Solutions from Akpa Alüminyum 

Akpa Alüminyum, Türkiye’s Aluminium Profile and Aluminium Composite Panel manufacturer, was at the 24th Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs with its highly insulated, long-lasting and durable new architectural systems.

akpa 86 b

Powered by OrdaSoft!