IQ Alüminyum, Yeni Ürünleriyle Yine Ön Plandaydı

Deceuninck kalitesi ve güvencesiyle öne çıkan IQ Alüminyum Sistemleri, 11-14 Kasım 2023 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere Fuarı’nda performans değeri yüksek, yenilikçi yeni ürünlerini tanıttı.

 

 

 

iq aluminium 86a

Müşteri memnuniyetindeki liderliği, fiyat performansı, ömür bileşimindeki rakipsizliği ve Deceuninck kalitesiyle sektörüne yön veren IQ Alüminyum Sistemleri, 11 - 14 Kasım 2023 tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda yenilikçi ve performans değeri yüksek yeni sistemlerini tanıttı. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen ve bölgenin en önemli pencere fuarı olma özelliğini taşıyan Avrasya Pencere Fuarı’nda 100’ün üzerinde ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli ve ziyaretçi bir araya geldi. Her zaman inovatif ürünleri ile adından söz ettiren IQ Alüminyum yeni serileri olan IQ Slimline ve New Arma sürme sistemleri fuarda çok büyük ilgi gördü.

“Mükemmel Seçim”

IQ Alüminyum Marka Satış Direktörü Müfit ATLAS, Avrasya Pencere Fuarı’nda sergiledikleri ürünler hakkında, “IQ Alüminyum Sistemleri olarak, geniş açıklıklar için tasarlanmış yeni sürme sistemlerimizden olan IQ Slimline ve New Arma ile sektördeki farkımızı ortaya koyuyoruz. İnovatif ürünlerimizle yer aldığımız bu fuarda, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmekten, yeni ilişkiler kurmaktan da çok memnunuz” diye konuştu.

IQ Aluminyum was Once Again at the Forefront with Its New Products

IQ Alüminyum Sistemleri, which stands out with Deceuninck quality and assurance, introduced its innovative new products with high performance value at the Eurasia Window Fair held at TÜYAP İstanbul Fair and Congress Center between 11-14 November 2023.

iq aluminium 86ba

Powered by OrdaSoft!