GALSİAD, Krasnnoyarsk Bölgesi Devlet Heyeti Tarafından Ziyaret Edildi

GALSİAD Yönetim Kurulu ile Bölge Vali Yardımcısı Sn. Valeriy V.SEMENOV başkanlığındaki Krasnoyarsk Devlet Heyeti, yemekte bir araya geldi.

 

 

 

 

 

galsiad 56 1a

Geçtiğimiz yıl GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanını ziyaret eden Krasnayaersk Vali Yardımcısı Sn. Sergey VERESHCHAGİN’in Bölge Başkanlığı’na getirilmesinin ardından, GALSİAD Yönetim Kurulu, bu yıl Bölge Vali Yardımcısı Sn. Valeriy V.SEMENOV tarafından ziyaret edildi. GALSİAD’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, çeşitli sektörel ve kültürel paylaşımlarda bulunuldu.

“Krasnoyarsk Bölge Hükümeti’ni Tebrik Ediyorum”

Geçtiğimiz dönemlerde birçok kere bir araya geldiklerini belirten GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Celalettin KIRBOZ, “Sn. Sergey VERESHCHAGİN’in Bölge Başkanı olması elbette bizim için takdir edilecek bir konu. Öncelikle yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Tarafımızı ziyaretleri sırasında oluşan dostluğumuzun devamını diliyor, Krasnoyarsk Bölge Hükümeti’ni tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.

galsiad 86 1b

“Savaş Asla Taraf Olunacak ve Tasvip Edilecek Bir Konu Değil”

Bölge Hükümeti’nin ülkelerinin zor zamanlarında oluşturdukları heyetler ile yakın ülkelerin kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini ve yoğun bir görüşme süreci ile köprüler kuramaya çalıştıklarını belirten KIRBOZ, “Bu gerçekten takdir edilecek bir durum. Elbette bölgelerinin alüminyum konusunda dünya sıralamasında olması bizlerle de sıkı ilişkiler içerisinde olmayı gerektiriyor. Yönetim kurulumuz ile kendilerini kabul ederek bir yemekte bir araya geldik. Vali Yardımcısı Sn. Valeriy V.SEMENOV, ekibin yeni başkanı idi. Turizmden sanayiye çeşitli konuları paylaştık. Dünyada şartlar güncel olarak değerlendiriliyor. Elbette Rusya’nın da içerisinde bulunduğu güncel şartlar ne kadar sürecek ve nasıl sonuçlanacak hiç belli değil. Türkiye’nin, komşu statüsünde olan ülkeler ile ilişkilerinin normalleşmesinden başka bir beklentisi yoktur. Savaş asla taraf olunacak ve tasvip edilecek bir konu değil. Ülkelerin haklı veya haksızlığı, masada çözümlenmesi gereken bir süreçtir. Mevcut iktidarlar ve onları yönetenler tarafından alınan kararlar, ülkelerin gelecekleri ve ilişkileri için belirleyici olmamalıdır. Bu vesile ile bir kez daha kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor ve özellikle ülkeleri adına yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bizim ülkemizin bu çalışmaları iyi değerlendirmesini diliyorum” diyerek, heyetin ziyareti hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

GALSİAD (Entrepreneurial Aluminum Industrialists and Business Association) was visited by the State Delegation of Krasnnoyarsk Region

The Board of GALSİAD and the Krasnoyarsk State Delegation chaired by the Deputy Regional Governor Valeriy V.SEMENOV got together at a dinner.

galsiad 86 1c

 

Powered by OrdaSoft!