Ertech Alüminyum ALUEXPO’da Üretim Gücüyle Dikkat Çekti

Yüksek üretim gücüyle sektörün alüminyum ihtiyacını karşılayan firmalardan biri olan Ertech Alüminyum, ALUEXPO’da Ar-Ge ve inovasyonun temsilcisi oldu.

Firma standart profiller, cam balkon, dış cephe ürünleri gibi oldukça geniş ürün yelpazesiyle dikkatleri üzerine çekti.

 

 

ertech aluminyum 85a

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Ertech Alüminyum Kurucusu Şehmus ERDOĞDU, “Ertech Alüminyum olarak kapı-pencere, dış cephe, soğutma sistemleri, otomotiv, güneş enerji sistemleri, asansör sistemleri, elektrik, dekorasyon, ısı yalıtım, tavan, makine, inşaat ve havalandırma alanlarında sektörün alüminyum ihtiyacını karşılayarak sektörde adından söz ettiren bir firma haline gelmiş bulunmaktayız. Birçok firmanın özelleştirilmiş tasarım beklentisine cevap veren iş ortaklığımız mevcuttur. Mühendislerimizle özel ekstrüzyon yapısını oluşturmak üzere Ar-Ge çalışması yaparak firmaların kendi sistemini üretmesine yardımcı oluyoruz. Paketleme hususunda da profesyonel çalışmaktayız. Satış sonrası destek ile müşterilerimizle sürekli etkileşim halinde olup müşteri devamlılığını kalite memnuniyetinden bir adım öteye taşıyarak profesyonel kadromuz ile destekliyoruz. Birçok sektörün ihtiyacı olan alüminyum profil üretimi yapmaktayız. Bu alanda kısa sürede edinmiş olduğumuz başarı bizi ihracat yapma konusunda cesaretlendirdi. Bu husustaki atılımlarımızla yıllık büyüme hedeflerimize kısa sürede ulaşacağımızı öngörmekteyiz. Sektörümüzün tüm paydaşlarını buluşturan fuarın bizi gelecek hedeflerimize taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Ertech Alüminyum Attracted Attention with Its Production Power at ALUEXPO

Ertech Alüminyum, one of the companies that meets the aluminum needs of the sector with its high production power, stood out as the champion of R&D and innovation at ALUEXPO. The company attracted attention with its wide range of products including standard profiles, glass balconies and facade products.

ertech aluminyum 85b

Powered by OrdaSoft!