teknikal aluminyum 85a Teknikal Alüminyum, ALUEXPO’da En Yeni Alüminyum Ekstrüzyon Profillerini Sergiledi

İnşaattan mobilyaya kadar çok sayıda sektörün alüminyum ihtiyacını karşılayan Teknikal Alüminyum, ALUEXPO’da yapı, cephe sistemleri, endüstri, mobilya, dekorasyon, otomotiv, elektrik, elektronik, aydınlatma ve solar enerji sektörlerine tedarik ettiği alüminyum ekstrüzyon profillerini sergiledi.

 

 

 

teknikal aluminyum 85b

Fuara ilişkin açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut AYDOĞDU “Teknikal Alüminyum olarak dar toleranslarda ve yüksek kalite beklenen özel profillerin üretiminde uzmanlaşmış bir firmayız. Yapı, sistem profilleri, endüstri, mobilya, dekorasyon, otomotiv, elektrik, elektronik, aydınlatma ve solar enerji sistemleri için kaliteli üretim yapmak ilkesiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Müşterilerimizi, tedarikçilerimizi ve çalışanlarımızı iş ortağı olarak değerlendiriyoruz. Tüm yatırımlarımızı müşteri memnuniyetini esas alarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin alüminyum profil üretiminde sayılı tam entegre tesislerinden biri olan Gençer Alüminyum firmasının biyet döküm tesisi, kalıphane ve ısıl işlem tesisi, ekstrüzyon pres, polisaj, satinaj, eloksal kaplama, elektrostatik boyama, ahşap desen kaplama ve aksesuar ünitelerinden oluşan tesisini alarak gücümüze güç kattık. Sektörün güven veren bir markası olarak fuarda arşivimizde bulunan 20.000’den fazla kalıp ile yapı, cephe sistemleri, endüstri, mobilya, dekorasyon, otomotiv, elektrik, elektronik, aydınlatma ve solar enerji sektörlerine tedarik ettiğimiz alüminyum ekstrüzyon profillerini tanıttık. Fuar sırasında gayet verimli geçen iş bağlantılarında bulunduk. Bu bağlantıların önümüzdeki yıl içindeki faaliyetlerimize büyük bir katma değer sağlayacağına inanıyoruz” diye belirtti.

Teknikal Alüminyum Exhibited Its Latest Aluminum Extrusion Profiles at ALUEXPO

Having been meeting the aluminum needs of many sectors from construction to furniture, Teknikal Alüminyum exhibited at ALUEXPO the aluminum extrusion profiles it has been supplying to the construction, facade systems, industry, furniture, decoration, automotive, electrical, electronic, lighting and solar energy sectors.

teknikal aluminyum 85c

Powered by OrdaSoft!