Ekstek XP, ALUEXPO’da 20. Yılına Özel Kokteyl Düzenledi

7/24 kesintisiz üretimiyle alüminyum sektörünün en büyük ihracat yapan firması olan Ekstek XP, ALUEXPO’da Ar-Ge ve üretim gücünün bir yansıması olan yenilikçi ürünlerini sergilerken, 20. yılını fuarda düzenlediği kokteyl ile kutladı.

 

 

ekstekxp 85a

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Ekstek XP Alüminyum Ekstrüzyon Profil Kalıpları Genel Müdürü Makine Mühendisi Hakan OKUTAN, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de bilinçli ve potansiyeli yüksek müşterilerle karşılaştık. Birçok yeni müşterimiz fuar öncesi toplantı taleplerinde bulundu. Dolayısıyla fuar öncesi yoğun bir fuar geçireceğimizi biliyorduk. Sektörün yeni taleplerini anlamak ve kullandığımız en güncel teknolojiyi anlatma fırsatı bulduk. Sektör lideri olan Ekstek XP, her fuarda olduğu gibi bu fuarda da yoğun ilgi ile karşılaştı. Standımıza ilgi oldukça yoğundu diyebiliriz” dedi.

Hakan OKUTAN: “Fuar 2024 Yılı İş Hacmimize Katkı Sağlayacak”

Fuar ziyaretçilerini en yeni ürünlerle buluştururken sundukları hizmet kalitesini de anlatma fırsatı bulduklarını kaydeden Hakan OKUTAN,”20 yıldır dünyadaki teknolojik gelişmelerin izini sürerek yüzünü inovasyona dönen bir şirket olarak bu yönde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların karşılığını almanın gururu içerisindeyiz. Fuar sırasında alüminyum ekstrüzyon sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bağlantılar kurarken 20. yılımızı da sektör paydaşlarımızın katılımıyla düzenlediğimiz kokteyl aracılığıyla hep birlikte kutladık. Fuarın 2024 yılı iş hacmimize oldukça katkı sağlayacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Ekstek XP Organised a Special Cocktail for its 20th Anniversary at ALUEXPO

While exhibiting its innovative products that are the tokens of its R&D and production power, Ekstek XP, which is the largest exporting company in the aluminum sector, thanks to its 24/7 uninterrupted production, celebrated its 20th anniversary with a cocktail it organized at ALUEXPO.

ekstekxp 85b

Powered by OrdaSoft!