GALSİAD, Üyelerini Temsilen ALUEXPO 2023’te Yerini Aldı

GALSİAD, ALUEXPO’da üyelerini temsil ederken, yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçilerini ağırladı. Üyelerinin logolarının bulunduğu standı yerli ve yabancı ziyaretçiler firmalar tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı.

 

 

 

galsiad 85a

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat AR, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ana Metal Daire Başkanı Ümit Yasin GÜVEN ile Eski Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE, GALSİAD standını ziyaret etti.

Rusya Alüminyum Birliği Başkanı Irina KAZOVSKAYA, Başkan vekili Artem ASATUR ve beraberindeki heyet ile birlikte dernek standını ziyaret ederek GALSİAD Başkanı Celalettin KIRBOZ ve GALSİAD Başkan Yardımcısı Murat ÇIĞLI’ya sundukları hediye ile derneği şereflendirdi. Rusya heyeti, Rusya Alüminyum Derneği’nin çok değer verdiği, kurulduğundan beri köprü inşaatında alüminyum çözümlerinin tanıtılması için çaba harcadığı ülkenin gözde alüminyum köprülerinden birinin alüminyum levha üzerine işlenmiş resmini derneğe hediye olarak sundu.  Ziyaret sırasında iki ülke arasında ticari faaliyetler ve ikili ilişkilerin yürütülmesi açısından görüşmeler gerçekleşti.

Aluteam ile Ortak Projelerin Sempozyumlarında Yer Aldı 

Fuar yurtiçi ve yurtdışından birçok ziyaretçiyi ağırlarken, sektörün önde gelen isimleri ve üyeleri çiçek ve hediyeleriyle derneği yalnız bırakmadı. Dernek, fuar sonunda üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken sosyal medyada paylaşımları ile büyük bir ilgi gördü.

GALSİAD (Entrepreneur Aluminium Industrialists’ and Businessmen’s Association) Participated in ALUEXPO 2023 in Representation of Its Members

While representing its members at ALUEXPO, GALSİAD hosted its guests from Türkiye and abroad. The booth bearing the logos of its members drew great interest from local and foreign guests.

galsiad 85b

Powered by OrdaSoft!