Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizle ALUEXPO’da Firmalarımızı Temsil Ettik

Mimart Yayıncılık olarak Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ile ALUEXPO’da  firmalarımızla buluştuk. Sektör paydaşlarımızı temsil ettiğimiz standımızdan dergilerimizin dağıtımını yaparak firmalarımızın sesi olduk.

 

 

 

aluart 85a

Alüminyum sektörünün lider firmalarını bir araya getiren ve sektörün ticaret akışını destekleyen Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı ALUEXPO 2023, 12-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Ulusal ve uluslararası firmalara ürünlerini tanıtma ve pazarlama fırsatı veren ALUEXPO, son yıllarda Türkiye’de de artış gösteren alüminyum ticaret hacmi göz önünde bulundurarak bu yıl daha yeni ve daha geniş bir alana taşındı. Sektörümüzün önde gelen derneği Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği TALSAD tarafından desteklenen, başta TALSAD üyeleri olmak üzere Türk alüminyum üreticilerinin en yeni ürünlerini sergilediği fuarda; alüminyum ürünler ve alüminyum üretim teknolojileri, ham ve yardımcı maddeler ile sarf malzemeleri üretici ve tedarikçileri yerini aldı.  Fuarımız, sektörün tamamıyla en ekonomik buluşma noktası olma özelliğiyle fuarcılık sektöründe de farklılaşıyor.

Biz de Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin yeni sayıları ile ALUEXPO’da sektör temsilcilerimizin sesi olarak her zamanki yerimizi aldık.

We Represented Our Companies at ALUEXPO with Our Win&ARTProject and ALU&Art Magazines

We, as Mimart Yayıncılık, got together with our sector’s companies at ALUEXPO with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines. While meeting with the participants at our booth where we represented our sector stakeholders, we became the voice of our companies by distributing our magazines.

aluart 85b

Powered by OrdaSoft!