Fensterbau Frontale Fuarı’nda Tek Türk Medya Partneri Olarak Sektörümüzü Temsil Etmenin Haklı Gururunu Yaşadık

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak Almanya’nın Nürnberg şehrinde 12-15 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Fensterbau Frontale Fuarı’nda her zamanki yerimizi aldık.

 

 

 

 

mimart2022a

Kapı-pencere sektörünün en önemli buluşmalarından biri olan Fensterbau Frontale Fuarı’nda  tek Türk medya partneri olarak sektörümüzü temsil etmenin haklı gururunu yaşadık. 1. holde 108 nolu standımızda değerli sektör temsilcilerimizi, Nürnberg Başkonsolosumuz Serdar DENİZ’i, İDDMİB Denetim Kurulu Üyesi Ferruh ÖZKAN’ı ve Almanya Temsilcimiz Mustafa KONAK’ı ağırladık. 12- 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen buluşmada Fuar Özel Sayımızla sektörümüzün sesi olduk.

Standımızın yanı sıra 1. ve 5. hollerdeki basın standtlarından, İFT Rosenheim medya partnerleri alanından dergimizin dağıtımını gerçekleştirdik. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağladık.

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörümüzün hedef ve beklentilerini doğru analiz ederek paydaşlarımızın buluştuğu tüm yurtiçi-yurtdışı fuar ve organizasyonlarında sektörümüzü temsil etmeyi, iş hedeflerine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Fensterbau Frontale Fuarı’nda görüşmek üzere.

As the Only Turkish Media Partner at Fensterbau Frontale Fair, We Rightfully Took the Pride in Representing Our Sector

As Win&ARTProje - ALU&Art Magazines, We took our usual place at the Fensterbau Frontale Fair held in Nuremberg, Germany between July 12-15.

mimart2022b

Powered by OrdaSoft!