ALUTEAM, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda GALSİAD ile Birlikte Yer Aldı

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) ile birlikte yer alan Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM), Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ni (FSMVÜ) temsil etti.

 

 

 

aluteam kpc1

Bu seneki Avrasya Pencere Fuarı, pandemi nedeniyle alınan erteleme kararının ardından 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Resmî açılışı 3 Kasım’da yapılan Avrasya Pencere Fuarı, GALSİAD’ın da aralarında bulunduğu destekleyici dernek başkanlarının konuşmalarıyla başladı. Açılışın ardından fuar alanında bulunan firmalara ziyaretler gerçekleştirildi. ALUTEAM’in GALSİAD ile katılım sağladığı açılış töreninin ardından 14. Holdeki Alüminyum Özel Bölümü’nde bulunan stant alanına geçildi. Gün boyunca misafirlerin ağırlandığı ve çeşitli ortak iş görüşmelerinin yapıldığı fuarın ilk günü başarıyla tamamlandı.

Eğitim ve Araştırma Faaliyetlerini Tanıttı

Sanayi Teknoloji Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle faaliyetlerini yürüten ALUTEAM, stant alanında Alüminyum Yapı Sistemleri Test ve Eğitim Laboratuvarı (ASTEL) başta olmak üzere genel test, eğitim ve araştırma faaliyetlerinin tanıtıcı çalışmalarını sürdürdü. Esenyurt Alkop’da yer alan ASTEL laboratuvarı kapsamında özellikle eğitim başlığında iş birliği yürütülen Alkop Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, fuarın ikinci gününde ALUTEAM standını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Alkop Lisesi öğrencilerinin sorularını yanıtladığı kısa bir söyleşi gerçekleştirildi.

ALUTEAM, Avrasya Pencere 2021’e katılım sağlayarak GALSİAD ile sürdürdüğü etkinliklere bir yenisi daha ekledi. 4 gün boyunca fuarda verimli görüşmeler gerçekleştirdi. 2022 yılı için TÜYAP, GALSİAD ve FSMVÜ ALUTEAM iş birliğinde yapılacak ortak etkinlikler hakkındaki görüşmelerin ardından iyi dileklerle fuar programı son buldu.

ALUTEAM participated in Eurasia Window Fair together with GALSİAD 

In representation of Fatih Sultan Mehmet Foundation University (FSMVÜ), Aluminum Testing, Training, and Research Center (ALUTEAM) participated in Eurasia Window Fair together with Association of Enterprising Aluminum Industrialists and Businessmen (GALSİAD).

aluteam kpc2

Powered by OrdaSoft!