TALSAD Sektör Temsilcilerini Webinarda Buluşturdu

TALSAD tarafından 22 Kasım tarihinde “Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması ve Sera Gazı Emisyonu – Alüminyuma Özgü Yaklaşımlar” adıyla düzenlenen webinar etkinliğine sektör temsilcileri büyük bir ilgi gösterdi.

Türk Standartları Enstitüsü, Çevresel Gözetim ve Doğrulama Müdürlüğü, Baş Doğrulayıcısı Berna BİLDİK ve Yurtiçi Muayene ve Gözetim Grup Başkanlığı, Baş Araştırmacı Volkan ÇAĞIN ile İnteraktif Çevre Danışmanlık ve Ticaret A.Ş Danışmanlık Müdürü Oğuzhan AKINÇ’ın konuşmacı olarak katıldığı webinar etkinliği, alüminyum sektörünün temsilcilerini ağırladı. Webinarda alüminyum sektörü özelinde Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (CBAM), Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı, sera gazı emisyonlarının izlenmesi ve hesaplama metodolojileri başlıklı önemli konuların yanı sıra, alüminyum sektörünün ihracat yeteneği ve geleceği için fırsatlar gibi kritik konular değerlendirildi. 150 kişinin üzerinde katılımla gerçekleşen etkinliğin tam kaydı, TALSAD’ın YouTube hesabına eklendi.

 

 talsad webinar

TALSAD (Turkish Aluminum Industrialists’ Association) got the Sector Representatives together in Webinar

The webinar event named “Border Carbon Regulation Mechanism and Greenhouse Gas Emission - Aluminum-Specific Approaches”, which was organized by TALSAD on November 22nd,  drew great attention of the industry representatives.

Powered by OrdaSoft!