Avrasya Coğrafyasının En Önemli Uluslararası Alüminyum Etkinliği Yaklaşıyor

TALSAD, TÜBİTAK (Ulusal Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Enstitüsü) ve METEM (Malzeme ve Metalurji Mühendisleri Odası) tarafından 2 yılda bir düzenlenen Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’nun (ALUEXPO) 10’uncusu 3-4 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

 

talsad alus 

2009 yılından bu yana Avrupa, Orta Doğu ve Avrasya’nın buluşma noktası olan ALUEXPO, Uluslararası Alüminyum Teknolojisi, Makine ve Ürünleri İhtisas Fuarı ile güçlerini birleştirerek yine eş zamanlı olarak düzenlenecek. 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’nun Uluslararası Bilim Kurulu, 12 farklı ülkeden çok değerli 25 akademisyen ve uzmandan oluşacak. Küresel ölçekte karbonsuz bir dünyaya geçişi ve alüminyum endüstrisinin rolünün tartışılacağı sempozyum, dört bir yanından katılımcıları buluşturacak. Yeşil anlaşma, net sıfır emisyonları, sürdürülebilirlik, yeni alaşımların geliştirilmesi, alüminyum alaşımlarının işlenmesi ve karakterizasyonları ile ilgili öne çıkan tartışma konuları, sempozyumun ana çerçevesini oluşturacak.

The Most Important International Aluminium Event of Eurasian Geography Is In Sight

The 10th International Aluminium Symposium (ALUS’10) which is organized biennially by TALSAD (Turkish Aluminium Industrialists Association), TÜBİTAK (The Scientific and Technological Research Council of Turkey), and METEM (UCTEA Chamber of Metallurgical and Materials Engineers Training Center), will be at Istanbul Expo Center on March 3-4, 2022.

Powered by OrdaSoft!