Sacit ZORLU’nun Mimarı Olduğu ALUTEM 2. Yılını Kutladı

Sektörde 30 yılı aşan köklü tecrübesiyle faaliyetlerini sürdüren Sacit Zorlu Metal San. Tic. A.Ş, bünyesinde yer alan markalarından ALUTEM‘in 2. yılını kıymetli dostlarını ve personelini ağırladığı bir yemekte kutladı.

 

 

 

sz metal 1

Sacit Zorlu Metal San. Tic. A.Ş’in ALUTEM markasının 2. yılına özel olarak Elite Hotel Darıca’da düzenlediği kutlama yemeğinde, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet GÜNER, Sakarya MÜSİAD Başkanı İsmail FİLİZFİDANOĞLU’nun da konuklar arasında bulunduğu davette ayrıca Şahinler Metal, ASAŞ, Akplast, Soudal gibi iş ortakları yer aldı. Şahinler Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman ŞAHİN sektör ile ilgili konuşma yaptı. Bayileri ve çalışanlarının da bulunduğu yemekte sektörle ilgili tecrübelerini aktararak gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Sacit Zorlu Metal San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sacit ZORLU yeni hedefleriyle ilgili de bilgi verdi.

Sacit ZORLU: “Türkiye ekonomisine değer kazandırmak için çalışıyoruz”

Uluslararası kalite standartlarında üretim yapan Sacit Zorlu Metal San. Tic. A. Ş’nin patentli sistemlerini ALUTEM markası adı altında toplanarak 50 den fazla ülkeye aktif ihracat gerçekleştirdiğini belirten Sacit ZORLU, küresel salgının etkilerine rağmen, üretim gücü, ürün kalitesi ve güvenilirlik ilkelerinden asla ödün vermediklerini, hem iç piyasa da hem de ihracatta ivme yakaladıklarını, kendisinin önderliğinde, çalışanları ve iş ortaklarıyla birlikte Türkiye ekonomisine değer kazandırmak için emin adımlarla ilerlediklerini vurguladı. Çalışanlarıyla her zaman sıcak temasta bulunan, imtiyaz göstermeden tüm çalışanlarına deneyimlerini aktaran Sacit ZORLU, başarısını; doğruluk, dürüstlük, paylaşmak ve her zaman çalışmak  ilkelerine borçlu olduğunu belirtti.

ALUTEM, of which Sacit ZORLU is the Architect, celebrated its 2nd Anniversary

Continuing its activities with its deep-rooted experience of more than 30 years in the sector, Sacit Zorlu Metal San. Trade A.Ş celebrated the 2nd anniversary of ALUTEM, one of its corporate brands, at a dinner it hosted its precious friends and staff.

sz metal 1b

sz metal 1c

sz metal 1d

Powered by OrdaSoft!