VORNE İhracatın Metalik Yıldızı Oldu

VORNE, “İhracatın Metalik Yıldızları” Ödülleri kapsamında Hırdavat Sektörü Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde 1’inci oldu.

 

 

 

vorne 91a

VORNE, Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde bu yıl da liderliği eline aldı. VORNE Genel Müdür Yardımcısı Murat DEMİR’e ödülünü, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna TURAGAY takdim etti.

Alanında yenilikçi çözümler üreterek, ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, inovasyon ve ürün odaklı faaliyetlerde bulunma misyonuyla çalışmalarını sürdüren VORNE, faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana kullanıcılarına güvenlik ve konforu bir arada sunmayı hedefliyor.

VORNE, bugün 50 bin metrekare açık, 36 bin metrekare kapalı alana sahip ileri pencere ve kapı sistemleri tesisinde üretilen dünya standartlarındaki ürünlerini 50’ye yakın ülkeye ihracat ederek pencere ve kapı sistemleri alanındaki yenilikçi çözümlerini uluslararası pazarda tüketicilerin hizmetine sunuyor.

VORNE Has Become Export’s Metallic Star

VORNE won 1st Prize in the Category of Hardware Sector Door Window Facade Accessories within the scope of "Metallic Stars of Export" awards.

vorne 91b

Powered by OrdaSoft!