biserBiser Alüminyum ALUEXPO ile Ticaret Trafiğini Hızlandıracak

Sektörde yaklaşık 40 yıllık tecrübeye sahip Biser Alüminyum’un Yetkilisi Sinan BÜBER ile ALUEXPO’yu değerlendirdiğimiz, fuarda gerçekleştirdikleri görüşmeler ve sergiledikleri ürünler hakkında bilgiler edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

biser aluminyum 1a

Katılım sağladığınız Aluexpo Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Pandeminin devam etmesine rağmen özellikle yurtdışı misafir katılımının yüksek olduğunu gördük. 2. kez katıldığımız fuarda standımıza ilgi de oldukça yoğundu. Hem yurtiçi hem yurtdışından sektör temsilcileri ile gelecek vaat eden çok olumlu görüşmeler yaptık.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Bu fuarda düzenli olarak üretimini yaptığımız; değişik ölçülerde ve farklı alaşımlardaki alüminyum billet ürünlerimizi sergiledik ve misafirlerimize tanıttık.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Fuarda alüminyum sektöründe faaliyet gösteren yurtiçi ve yurtdışı müşteriler, tedarikçiler ve diğer distribütör firmalarla olumlu görüşmeler yaptık. Görüşmeler sırasında birlikte ne tür işbirlikleri yapabileceğimize yönelik istişarelerde bulunduk. Fuar bize ilk görüşmelerin ve tanışmaların yüz yüze yapıldığı bir ortam sağladı. Bundan sonraki süreçte yapılabilecek işbirlikleri için ön görüşme ve mutabakatlar yapıldı. Bu kapsamda neler yapılacağı, nasıl bir yol izleneceği, yeni projelerin fizibilitesi ve söz konusu projelerin somutlaştırılıp ticarete dönüşmesi önümüzdeki süreçte daha da hızlanacak.

biser aluminyum 1b

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuar sırasında mevcut müşterilerimizin birkaçından ilave siparişler aldık. Bizim açımızdan bu fuar sıcak satış yapmaktan öte sektörde faaliyet gösteren firmalarla ilişkilerimizi güçlendirme ve yeni işbirliği olanakları sunması açısından çok önemliydi. Birçok yeni firma ile görüşmeler yapıldı. Bu görüşmelerin detaylarını fuarın hemen ardından konuşmaya başladık. Yakın zamanda oldukça verimli sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

27-29 Eylül tarihlerinde Almanya’da düzenlenecek Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda standımızla yer alarak en yeni ürünlerimizi tanıtacağız. Böylece ALUEXPO’da hızlanan ticari trafiğimize yeni bir boyut getireceğimize inanıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Biser Alüminyum Shall Expedite the Trade Traffic via ALUEXPO

We made an interview with Sinan BÜBER, the Official of Biser Alüminyum who has nearly 40 years of experience in the sector, where we discussed ALUEXPO, and got information about the meetings they held at the fair and the products they introduced.

Powered by OrdaSoft!