pks aksesuarPKS Aksesuar, Yeni Distribütörlüklerle Sektörün İhtiyaçlarına Yönelik Nokta Atışı Çözümler Üretecek

PKS Aksesuar Ortaklarından Ömer AYDOĞAN ile firmanın kuruluşu ve faaliyetlerine yönelik bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

pks aksesuar 1

Röportajımıza başlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

1992 yılından beri sektöre çok değişik alanlarda hizmet etmiş biri olarak bu alanda hizmet veren profesyonel firmalarda gerek satış gerek üretim müdürlüğü ve gerekse bölge müdürlüğü yaparak sektörün tüm dinamik alanlarının içinde yer aldım. 2 güzel evladım ve yeni evladım gibi gördüğüm PKS ile hayatımı sürdürüyorum.

Firmanızın kuruluşu hakkında bilgiler verebilir misiniz?

PKS uzun bir bilgi ve sektör deneyimini biriktirerek kurulmuş bir yapı. Bu alana hizmet veren konusunda uzman ekip ve ortak arkadaşlarımızla sadece satış yapan değil, çözüm üreten bir ekip anlayışıyla yola Ağustos 2021 de çıktık. Fakat kısa sürede çok yol alıp satışta, satış öncesi ve sonrası destek veren yapımızla farkı gerçekten yarattık diye düşünüyorum. Bunu en büyük göstergesi bugün sektöre yön veren önde gelen firmalara hizmet vermemizdir.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Alüminyum sistem serisi tüm açılım aksesuarları ve yan ürün gruplarının tamamı konusunda faaliyet gösteriyoruz. Çift açılımlar, kaldır sür ürünleri, kancalı ve düz kapı kilitleri, cephe aksesuarları gibi ürünler geliştiriyoruz. Yeni distribütörlüğünü aldığımız STAC ürünleri şu an bu bahsettiğimiz ürün grupları ile ilgili başlıca satışını yaptığımız ürün grubudur. Ancak bunun yanı sıra Siegenia, G-U ve diğer marka grupları ile de satış faaliyetlerimiz devam ediyor. Faaliyet alanımız ise bu alana hizmet eden sistem evleri, exturuzyon firmaları ve proje uygulaması yapan tüm firmalardır.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkat alıyorsunuz?

Piyasa şartlarına uygun ve kalite standardı yüksek ürün gruplarını seçmeye özen gösteriyoruz. Ürün gruplarının çeşitlilik göstermesi, bulunabilirlik oranı ve de hızlı termin kriterlerini önemsiyoruz. Tabi satış sonrası destek de çok önemli. Kalite kontrol belgeleri ve test raporlarının tam olması da gerekli. Stac, bu anlamda bizim tüm beklentilerimizi karşılıyor. Dolayısıyla ürün fiyat ve kalite performansı bize ve tüm pazar şartlarına tam olarak uyum sağladığı için doğru bir markanın distribütörlüğünü aldığımıza inanıyoruz.

pks aksesuar 1b

2022 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

Mimari alüminyum sistemlerinde, nitelikli ve kaliteli aksesuar ürünleriyle hizmet anlayışımız ve çözüm odaklı tutumumuzla her şeyden önemlisi sektörün en tecrübeli ve profesyonel kadrolarıyla kendi alanında lider ve aranılan bir firma olmak en büyük hedefimizdir. Firmamızın köklü tecrübesi ve deneyimi ürün gruplarına hakimiyet sağlamaktadır.  Bu yıl Stac distribütörlüğü ile başladığımız yeni ürün grupları satışını bünyemize alma yönündeki girişimlerimiz, sektör için gerekli tüm ürün grupları için yapılacak araştırmalarımızla devam edecektir.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, sektörümüze farklı bir dinamizm ve bakış açısı kazandırarak bizlerle bu röportajı gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz.

PKS Aksesuar will Produce Pinpoint Solutions for the Needs of the Sector with New Distributorships

We made an interview with Ömer AYDOĞAN, one of the partners of PKS Aksesuar, about the establishment and activities of the company.

Powered by OrdaSoft!