GNS Alüminyum, Kaliteli ve Sürdürülebilir Yeni Nesil Ürünleriyle ALUEXPO’da Yerini Aldı

Sektörde 40 yılı geride bırakan GNS Alüminyum A.Ş., çevre dostu üretim süreciyle hayata geçirdiği yüksek kaliteli yeni nesil ürünlerini ALUEXPO’da sergiledi.

 

 

 

gns aluminyum 85a

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan GNS Alüminyum A.Ş. İştiraklerinin Üretim ve Ar-Ge’den Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdris GÜNEŞ, “GNS Alüminyum, 40 yılı aşkın bir deneyime sahip olmanın verdiği tecrübe ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam etmektedir. Firma, bilgi birikimi ve sadık iş ortaklığı odaklı bir yaklaşım benimseyerek dünya çapında tanınan bir marka olmayı hedefliyor. Bu hedef, sadece endüstriyel değil, aynı zamanda çevreye de duyarlı bir şekilde yaklaşarak gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakma misyonunu içeriyor. Uluslararası bir marka olma hedeflerimizden birini bu yıl Avrupa Merkezli ilk yurtdışı şirketimizi kurarak gerçekleştirmiş olduk. GNS Europe Bv. Avrupa’daki müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı teslimat için hizmet vermeye başlamıştır. Bu gelişme bize bu sene ayrı bir fuar heyecanı yaşattı. Fuarda yüksek kaliteli ve sürdürülebilir yenilikçi ürünlerimizi sergiledik. Ürünlerimiz yenilikçi özellikleriyle büyük beğeni topladı. Fuarın 2024 faaliyetlerine büyük bir katma değer yaratacağına inanıyoruz” dedi.

GNS Aluminyum Participated in ALUEXPO with Its Products Combining Quality and Sustainability

Leaving 40 years behind in the sector, GNS Aluminyum A.Ş. participated in ALUEXPO with its new generation products that combine quality and sustainability all in one by implementing environmentally friendly production processes.

gns aluminyum 85b

Powered by OrdaSoft!