Hilal Alüminyum Köklü Tecrübesi ve Yenilikçi Bakış Açısıyla Sektöre Uzmanlık Kazandırıyor

1986 yılından bu yana alüminyum profil ve aksesuar satışı gerçekleştiren sektörün öncü firmalarından Hilal Alüminyum, köklü tecrübesi ve yenilikçi bakış açısıyla alüminyum sektörüne uzmanlık kazandırıyor.

Yurtiçinde ve yurtdışında yapılandırdığı pazarlama ağını her geçen gün genişleten firma, 2023’ü yeni başarı hikayeleriyle uğurlamaya hazırlanıyor.

 

hilal aluminyum 85 2b

 

 

Sait DÜZYURT :”Türkiye’nin Sayılı Entegre Firmalarından Biri Olmayı Hedefliyoruz”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Hilal Alüminyum Genel Müdürü Sait DÜZYURT; ”38 yıldır sürdürdüğümüz faaliyetler kapsamında sektörümüzün profil ve aksesuar ihtiyacını karşılarken ihracat faaliyetlerimizle de sektörümüzün dünyadaki kendi payımıza düşen temsilciliğini üstleniyoruz. Hayata geçirdiğimiz nitelikli ve kaliteli ürünlerle sektörün gelişimine yön veriyor, sürdürülebilir üretim gücümüzle dünyanın geleceğine hizmet ediyoruz. Çevre duyarlılığına öncelik veren bir firma olarak da sektörümüzde sürdürülebilirliğe yönelik bakış açısı kazandırıyoruz. İhracat faaliyetlerimizi de her geçen gün genişletirken Türkiye’nin sayılı entegre firmalarından biri olmayı hedefliyoruz. Köklü tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşımımızla geliştirdiğimiz yeni çözümlerle sektörümüze ve ekonomimize katma değer sağlamayı sürdüreceğiz” dedi.

Alüminyum sektörünün köklü firması Hilal Alüminyum, bundan 38 yıl önce başlayan yolculuğunu, dünya standartlarındaki modern üretim tesisiyle sürdürüyor. Çağlayan/Hürriyet Mahallesi’nde, 9 katlı sanayi marketiyle, Alkop Alüminyumcular Sitesi’ndeki deposuyla, Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde 25 bin m² kapalı alanıyla, 80 bin m² ‘lik sanayi arsası ve pres hatlarıyla alüminyum sektörüne katma değerli ürünler kazandırıyor. Avrupa, Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Orta Asya, Afrika bölgelerinde 56 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat faaliyetleriyle de uluslararası arenadaki ticaret trafiğini her geçen gün artırıyor. 2022 yılı TİM verilerine göre ilk 1000 firma içinde 923.sırada yer alan Hilal Şirketler Grubu’nun gelecek hedefi 2028 yılına kadar ihracat faaliyetlerini 56 ülkeyi 100 ülkeye çıkarmak, tesisini 25.000 m²’den 50.000 m²’ye entegre etmek ve yurtiçinde ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer almaktır.

hilal aluminyum 85 2a

Alüminyum Sektörünün İhtiyaç ve Beklentilerine Nokta Atışı Çözümler Sunuyor

Türkiye’deki köklerinden aldığı güç ve imza attığı %100 yerli üretimle alüminyum sektörünün ihtiyaç ve beklentilerine yönelik nokta atışı çözümler sunan firma, sektörün çözüm ortağı olarak konumlanıyor. 38 yıllık köklü birikiminden gelen üretim gücü, oluşturduğu istihdam, ihracat faaliyetleri, kalite odağı ve güçlü Ar-Ge’si ile alüminyum sektörüne ve Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor. Yeni üretim teknolojileri, inovasyon ve insan kaynağına sürekli yatırım yaparak Türkiye ekonomisine sağladığı katkılara üst düzey bir boyut getirmeyi hedefliyor.

Hilal Alüminyum Adds Expertise in the Sector Thanks to Its Deep-rooted Experience and Innovative Perspective

As being one of the leading companies in the sector that has been selling aluminum profiles and accessories since 1986, Hilal Alüminyum Adds Expertise in the Sector Thanks to Its Deep-rooted Experience and Innovative Perspective Having been expanding its domestic and international marketing network day by day, the company is about to see 2023 off with new success stories.

Powered by OrdaSoft!