Köprü Metal, ALUEXPO’da Alüminyum Levha Ürünlerini Sergiledi

Alüminyum sektörünün köklü firması Köprü Metal, ALUEXPO’da çevre dostu ve geri dönüşümün değer kazandığı alüminyum levha ürünlerini tanırken, satış sonrası verdiği hizmetin detaylarını katılımcılara aktardı.

 

 

kopru metal 85a 

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Sinan TUNCER, “Fuarı sektördeki tüm oyuncuları; hammadde grubu, ekstrüzyonluk malzemeler, yassı ürünler, servis merkezleri, makine ve geri dönüşümcüler de dahil bütün paydaşları bir araya getirdiği için önemli bir etkinlik olarak değerlendiriyoruz. Biz de bu etkinlikte yerimizi alarak yurtiçi ve yurtdışı müşterilerimizi ağırladık. Fuarda satışını yaptığımız alüminyum levha ürünlerini sergiledik. Özellikle portföyümüzdeki çevre dostu ve geri dönüşümün değer kazandığı ürünlerimizi öne çıkarmayı tercih ettik. Sadece ürünlerimizi değil, aynı zamanda satış sonrası verdiğimiz servisi de müşterilerimize gösterebilmek bizim için avantaj oldu. Fuarda sürekliliğin sağlanması adına mevcut müşterilerimizle yaptığımız toplantıların yanı sıra potansiyel müşteriler ile de görüştük. Alüminyum yassı ürünler bizim ana faaliyet konumuz ve bununla ilgili yurtiçi ve yurtdışı fuarlarda yer almaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Köprü Metal Exhibited Its Aluminium Sheet Products at ALUEXPO

Köprü Metal, the well-established company of the aluminum sector, introduced its environment-friendly and recyclable aluminium sheet products at ALUEXPO and shared the details of its after-sales service with the participants.

kopru metal 85a

Powered by OrdaSoft!