Akpa Alüminyum Aluminium Düsseldorf 2022 Fuarı’nda Ürünlerini Sergiledi

Akpa Alüminyum, global arenada yer almak ve potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelmek amacıyla alüminyum endüstrisi ve uygulama alanlarını kapsayan en önemli fuarlardan biri olan Aluminium Düsseldorf 2022’ye katıldı.

 

 

 

 akpa 79a

Akpa Alüminyum Satış Direktörü Turgut ÇALIŞKAN, fuara ilişkin açıklamasında “Yurtdışında büyüme ve global bir marka olma stratejimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Varlık gösterdiğimiz dış pazarlara daha fazla odaklanıp, pazardaki bilinirliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Güvenilirlik, esneklik ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olmamız ve müşteri odaklı çalışma anlayışımız sayesinde bugün 5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Üretim süreçlerimizde sürdürülebilir ve kaynak-etkin bir ekonomiye geçişi destekliyoruz. Yenilikçi olma becerimiz, marka değerimiz, pazarlama ve iletişim yeteneklerimiz ile çok özel bir konuma sahibiz.” dedi.

Fuarlarda Yerini Alacak

Lider marka olmanın verdiği sorumlulukla uluslararası arenada yerlerini almaya devam ettiklerini vurgulayan Turgut ÇALIŞKAN, BATIMAT Fuar’ında sektörde mimari çözümler sunan yenilikçi ürünlerini sergilediklerini dile getirdi. Son olarak 12-16 Kasım tarihlerinde Tüyap’ta gerçekleşecek Avrasya Pencere Fuarı’na da katılım göstereceklerini ifade etti.

Akpa Alüminyum Introduced Its Products at Aluminium Düsseldorf 2022 Fair 

Akpa Alüminyum attended Aluminium Düsseldorf 2022, one of the prestigious fairs that covers the aluminum industry and its field of applications in order to show up in the global arena, and to get together with its potential business partners.

akpa 79b

Powered by OrdaSoft!