Reynaers Aluminium İzmirli Mimarlarla Buluştu

Yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum sistemleri ile Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer alan Reynaers Aluminium, İzmir Serbest Mimarlar Derneği’ne üye mimarlarla buluştu.

Gelecek hedeflerini, yeni ürün, teknoloji ve hizmetlerini İzmirli mimarlarla paylaşan Reynaers Aluminium, mimarlardan aldığı geri dönüşleri tasarımlarına entegre ederek yeni ürünlere hayat verecek. 

 

 

 

reynaers 77b

Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleriyle yapılara konfor ve güvenlik kazandıran Belçika merkezli Reynaers Aluminium, 24 Mayıs tarihinde OD Urla’da İzmir Serbest Mimarlar Derneği’ne üye mimarlarla bir araya geldi. Reynaers Aluminium Türkiye Genel Müdürü Zafer GÜLDOĞAN’ın ev sahipliğinde, İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyeleriyle gerçekleştirilen buluşmada, şirketin gelecek hedefleri, yeni ürün ve teknolojileri mimarlarla paylaşıldı.

reynaers 77a

Zafer GÜLDOĞAN: “Yakalanan Sinerji, Hedeflere Ulaşmada Kritik Bir Noktada”

Mimarlar buluşmasını değerlendiren Reynaers Aluminium Türkiye Genel Müdürü Zafer GÜLDOĞAN, “Mimarları, ürünlerimizi son kullanıcıyla buluşturan çok değerli paydaşlarımız olarak görüyoruz ve onlara dokunarak kullanıcılarımıza ulaştığımızı çok iyi biliyoruz. Mimarların geri bildirimleri son kullanıcının ve sektörün beklentilerini görmemiz ve bu beklentilere cevap verecek ürünler geliştirmemiz adına oldukça önemli. İzmirli mimarlarla da bir araya gelerek mimarların, proje geliştiricilerin ve son kullanıcının alüminyum sektöründen beklentilerini değerlendirdik. Ayrıca şirketimizin gelecek hedeflerini ve yeni ürünlerini ilk ağızdan anlattık. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı, çok değerli tecrübeler edindiğimiz buluşmada, mimarlarımız ile çok güzel bir sinerji yakaladık. Yakaladığımız bu sinerjiyi, gelecek hedeflerimize ulaşmada kritik bir noktaya konumlandıracağız” şeklinde konuştu.

Zafer GÜLDOĞAN: “Türkiye’deki Konumumuzu Daha da Güçlendireceğiz”

Bölgesel ve il bazlı sektör buluşmalarının yapı sektörünün gelişimi için oldukça kritik olduğunu sözlerine ekleyen Zafer GÜLDOĞAN, sözlerini şöyle tamamladı: “Yapı sektörü dönemsel olarak belli başlı trendler etrafında şekillense de sektörün ve kullanıcıların beklentileri bölgesel hatta il bazlı olarak değişebiliyor. Burada iklim, coğrafi şartlar ve kullanıcı alışkanlıkları gibi birçok etmen söz konusu. Mimar buluşmalarımız bu beklentilerin öğrenilmesi adına oldukça önemli. Bu sayede bölgesel hatta il bazında hedef kitle ve hedef projelere yönelik ürünler geliştirip, Türkiye’deki konumumuzu daha da güçlendireceğiz. Mimar buluşmalarımızı bu önemli misyon doğrultusunda, Türkiye’nin birçok şehrinde devam ettirmeyi planlıyoruz.”

Reynaers Aluminium Came Together with Architects of Izmir

Reynaers Aluminium, one of the leading companies in Europe with its innovative and sustainable aluminium systems, met with the member architects of Izmir Association of Free-Lance Architects. Reynaers Aluminium shared its future goals, new products, technologies and services with architects from Izmir and will bring new products to life by integrating the feedback received from architects into its designs. 

Powered by OrdaSoft!