Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizle Hardware Eurasia Fuarı’nda Yerimizi Aldık

Mimart Yayıncılık olarak Reed Tüyap Fuarcılık tarafından Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) iş birliğiyle ilk kez düzenlenen Hardware Eurasia Fuarı’nda sektör temsilcilerimizle buluşarak yeni sayılarımızın dağıtımını gerçekleştirdik.

 

 

 

 

mimart 02a

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) iş birliğiyle düzenlenen Hardware Eurasia Fuarı, 23-26 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. 110’un üzerinde firmanın katılımı ile ilk defa gerçekleşen Hardware Eurasia Fuarı, 90 ülkeden 1.942 uluslararası ziyaretçiyi ağırlarken Türkiye içinden 8.290 sektör profesyoneli tarafından ziyaret edildi. Toplam 10.232 ziyaretçi fuara geldi.

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak bizler de her zamanki gibi sizleri en iyi şekilde temsil etmek için fuarda bulunan standımızdan yeni sayılarımızın dağıtımını geçekleştirdik.

We took our place in Hardware Eurasia Fair with our Magazines of Win&ARTProje and ALU&Art

As Mimart Yayıncılık, we met with our industry representatives at the Hardware Eurasia Fair, which was organized for the first time by Reed Tüyap Fairs in cooperation with the Hardware Manufacturers and Businessmen’s Association (HISIAD), and distributed our new issues.

Powered by OrdaSoft!