kaleKale Kilit Bayileri ile Sapanca’da Buluştu

Tecrübeyi teknoloji ile birleştiren Kale Kilit ‘Hep Birlikte, Hep Daha İyisi için Bir Aradayız’ mottosundan yola çıkarak bayileri ile Sapanca’da bir araya geldi.

 

 

 

 

kale kilit 75b

Kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışı, kurumsal bakış açısı, dinamik ve güçlü yapısıyla sektörde 70 yıla yakın süredir faaliyet gösteren Kale Kilit, NG Enjoy Sapanca Otel’de bayileriyle buluştu. Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih TEKER’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, 2021 yılının genel değerlendirmesi yapılarak önümüzdeki dönem hedefleri ele alındı. 2022 yılında pazara sürülecek olan yeni ürünler de bayilerden tam not aldı. Etkinlikte komedyen Kaan SEKBAN’ın gösterisi ve konuk sanatçı Lara’nın şarkıları ile katılımcılar keyifli vakit geçirdi.

Kale Kilit İş Ortakları ile Büyüyor

Pandemi süreci devam etse de tüm iş süreçlerinin bayilerin de desteğiyle eksiksiz bir şekilde ilerlediğine dikkat çeken Semih TEKER, “Hepimizin derinden hissettiği üzere pandeminin etkisiyle geçtiğimiz iki yıldan bugüne çok şey değişti. Tüm dünyada ve ülkemizde salgının gerek toplum sağlığına gerekse ülkelerin ekonomilerine olumsuz etkilerini yaşadığımız oldukça zor bir dönemden geçtik. Bu süreç devam etse de hızlıca uyum sağlamayı başardık ve gerek üretim gerek satış ve satış sonrası hizmetlerimiz eksiksiz bir şekilde ilerliyor. Bu işleyişte sizlerin desteğini hep yanımızda hissettik.” şeklinde konuştu.

kale kilit 75aSemih TEKER: “Türkiye’de Kilit Sektöründe Jenerik Marka Konumundayız”

Konuşmasında Avrupa’nın en büyük entegre kilit üretim tesisine sahip olduklarını ifade eden TEKER, “Türkiye’de kilit sektöründe yüzde 98 bilinirlik oranı ile ilk akla gelen, jenerik marka konumundayız. Tüm bunları birlikte başardık. Bu yıl da sektördeki konumumuzu siz değerli bayilerimizle pekiştirmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı. Etkinlikte öğleden sonra komedyen Kaan Sekban’ın gösterisi, gala yemeğinde ise konuk sanatçı Lara’nın şarkıları ile katılımcılar keyifli anlar yaşayarak yılın stresini attı.

 

Kale Kilit got together with Its Dealers in Sapanca 

Combining experience with technology, Kale Kilit got together with its dealers in Sapanca under its motto, ‘Altogether, Always for the Better’.

 

Kale Endüstri Holding Hakkında

Temelleri 1953 yılında atılan kuruluş, 1988 yılında tüm şirketlerini Kale Endüstri Holding çatısı altında topladı. 2016 yılında tüm üretimini Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük entegre kilit üretim tesisi olma özelliğine sahip Çerkezköy fabrikasına taşıyan Kale Endüstri Holding, 2018 yılında ise Vadistanbul’daki yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip yeni genel müdürlük binasına taşındı. Dev yatırımlarıyla büyümeye devam ederek ülke ekonomisi ve istihdamına yüksek katma değer sunan Kale Endüstri Holding’in çatısı altında; Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunuyor. Holding’in lokomotif şirketi olan Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde 13. kez ipi göğüsleyerek birinci olmuş durumda. İleri teknolojiye sahip yeni nesil ürünleriyle dikkat çeken Kale Kilit, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Powered by OrdaSoft!