Karpen ve Kar Alüminyum, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’ndaki Yerini Aldı

Kapı pencere sektörünün en yenilikçi firmalarından Karpen ve Kar Alüminyum, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’nda bayileri ve çözüm ortaklarıyla buluştu.

 

karpen 74a

PVC’de olduğu gibi alüminyumda da çözüm ortaklığı kurduğu bayilerinin görüş ve önerileriyle üretimini şekillendiren Karpen ile alüminyum sektörünün uzman markalarından Kar Alüminyum, Avrasya Pencere Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Fuarda yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluşan Karpen ve Kar Alüminyum, gelişmiş Ar-Ge kültürünün bir yansıması olan inovatif ürün gruplarını tanıttı.

Küresel ölçekte yapılan araştırmaların kılavuzluğunda, Ar-Ge faaliyetleri kapsamında geliştirdiği profil üretimleri ile dikkat çeken Karpen, 2011 yılı itibarıyla Kar Alüminyum’u da bünyesine ekleyerek Gaziantep’te alüminyum profil üreten ilk fabrikaya imzasını attı. Karpen ve Kar Alüminyum, talep edilen profil gruplarını bölge depoları ve bayi ağıyla yurtiçi ve yurtdışı pazarlara kazandırmarak Türkiye’yi dünyada temsil etmeyi sürdürüyor. Müşteri ve çözüm odaklı hizmet prensibiyle geliştirdiği inovatif ürünleriyle sektörün gelişimine liderlik etmeye devam ediyor.

Karpen and Kar Aluminum Took Their Place at the Eurasian Window, Door and Glass Fairs

Karpen and Kar Aluminum, one of the most innovative companies in the door and window industry, met with their dealers and solution partners at Eurasia Window, Door and Glass Fairs.

karpen 74b

Powered by OrdaSoft!