ALUVET Projesi Ekibinde Yer Alan ALUTEAM, Alüminyum Sektörünün Geleceğine Kalıcı İzler Kazandırılacak

ALUVET Projesi’nin, FSMVÜ (Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi) ile proje ekibinde yer alan ALUTEAM (Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi), sektörün öncü firmalarıyla bir araya gelerek hazırlanacak eğitim programları için ihtiyaçları belirleyecek.

 

 

 

aluteam aluvet

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar (Ka202) Faaliyeti 2020 yılı Teklif Çağrısı Dönemi Proje Başvuruları kapsamında, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği (İDDMİB) yürütücülüğünde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ), Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği (TALSAD), Aluminium Federation Limited (ALFED) ve Instıtute Of Entrepreneurshıp Development (İED), Association of Thessalian Enterprises and Industries (STHEV) ortaklığında hazırlanan “Vocational Training And Education For Aluminium Sector” isimli proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İhtiyaçlara Göre Eğitim Programı Belirlenecek

Erasmus + Programı kapsamında faaliyetlerine başlanılan ALUVET Projesi ile alüminyum sektörü için önemli bir mesleki eğitim programının oluşması sağlanacak. Projenin geldiği noktada FSMVÜ ve ALUTEAM’in de aralarında bulunduğu proje ekibi alüminyum sektörünün öncü firmalarıyla dijital platformda buluşacak ve yapılacak görüşmeler neticesinde eğitim programı için ihtiyaçlar belirlenecek. Belirlenen ihtiyaçlara göre eğitim programında ele alınacak ders konuları kapsam çalışmaları yapılacak. 

Taking part in ALUVET Project Team, ALUTEAM is to leave Its Mark Permanently to the Future of the Aluminum Sector 

Taking part in ALUVET Project’s project team together with FSMVÜ (Fatih Sultan Mehmet Foundation University), ALUTEAM (Aluminum Testing, Training, and Research Center) is to determine the requirements for the training programs to be prepared in collaboration of the major companies of the sector.

Powered by OrdaSoft!