ALUTEAM, AMC TURKEY 2021 Eklemeli İmalat Konferansı’nda Yerini Aldı

Uluslararası teknoloji firmalarının desteği ile hayata geçirilen AMC TURKEY 2021 Eklemeli İmalat Konferansı, 9-10 Eylül tarihlerinde, İstanbul Green Park Otel Pendik’te gerçekleştirildi.

 

 

aluteam amc

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi kapsamında araştırmalarını yürüten bilim insanlarının girişimiyle oluşan AMC TURKEY 2021 Eklemeli İmalat Konferansı, İstanbul Green Park Otel Pendik’te düzenlendi.  İlki 2019’da gerçekleştirilen konferans, bu yıl ikincisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. Fiziksel ve dijital ortamda düzenlenen konferans, uluslararası teknoloji firmalarının sponsorluğunda hayata geçirildi. ALUTEAM’in destekleyici kurumlar arasında yer aldığı konferansın sekretaryası da ilkinde olduğu gibi ALUTEAM tarafından yürütüldü.

Sektör Paydaşlarının Buluşma Noktası

AMC TURKEY 2021 Eklemeli İmalat Konferansı kapsamında kabul edilen çalışmaların yeni kurulan Journal of Additive Manufacturing Technologies dergisinde yayımlanması kararı ise bir ilk oldu. Hibrit Süreçler, Katmanlı İmalat için Proses Planlaması, Eklemeli Üretim için Yeni Malzemeler gibi pek çok konu başlığının ele alındığı oturumlar iki gün boyunca devam etti. Eklemeli üretim teknolojileri alanında akademi ve sanayi arasında bir köprü kurma amacıyla faaliyetlerini yürüten AMC TURKEY Konferansı bu alanda ilgili sektör paydaşlarının buluşma noktası oldu. 

ALUTEAM participated in AMC TURKEY 2021 Additive Manufacturing Conference 

Having been organized with the support of the international technology companies, AMC TURKEY 2021 Additive Manufacturing Conference was held at İstanbul Green Park Hotel Pendik on September 9-10.

aluteam amc2

Powered by OrdaSoft!