ekstekxpEkstek XP Çalışanlarını Motivasyon Etkinliğinde Ağırladı

“Tutkudan Doğan Teknoloji” sloganıyla ürettiği ürünleri dünyaya kazandıran Ekstek XP, tüm çalışanlarını düzenlediği motivasyon etkinliğinde ağırladı.

 

 

 

 

ekstekxp 1

1987 yılından bu yana piyasaya sunduğu fonksiyonel ve kaliteli ürünleriyle değişen müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözümler üreten Ekstek XP, bu yönde attığı adımlara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Ar-Ge yatırımlarıyla dünyanın birçok önemli firması ile rekabet edebilecek kalite standartlarına erişen firma, çalışanlarının tümünü motivasyon etkinliğinde buluşturdu.

Ekstek XP, Şişe Cam Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği etkinlikte çalışanlarıyla birlikte moral ve motivasyon tazeledi. Pandemi sürecinde fiziksel etkinliklerde bir araya gelemeyen çalışanlar, etkinlik sırasında oldukça keyifli anlar yaşadı. Tüm gün süren etkinlikte şirket yöneticileri çalışanlarıyla birlikte ilişki geliştirirken, çalışanlar arasında da dostluk bağları kuruldu. 18.09.2021 tarihinde gerçekleşen etkinlik kahvaltı ile başladı. Çeşitli yarışmalarla keyifli anlar yaşayan çalışanlar, mangal partisiyle güne devam etti. Etkinlik, kesilen pastanın ardından sona erdi.

Ekstek XP hosted Its Employees at Motivation Event

Ekstek XP, which has been introducing to the world the products it produces under the motto of “Technology arising from Passion”, hosted all its employees at a motivation it organized.

ekstekxp 2

Powered by OrdaSoft!