winart talsadTALSAD’tan Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimize Plaket

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ALUS (Uluslararası Alüminyum Sempozyumu) 2019 sponsorluğumuz kapsamında, sempozyuma verdiğimiz desteklerden dolayı TALSAD tarafından plaketle ödüllendirildik.

 

 

 

winart talsad 3

Sektörümüzün tüm fuar ve etkinliklerinin medya partnerliğini üstlenen Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak TALSAD tarafından layık görüldüğümüz plaketten dolayı derneğimize bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz. TALSAD adına TALSAD İletişim ve Üye İlişkileri Koordinatörü Duygu SAYMEN GAZETECİ’nin ofisimizi ziyareti sırasında tarafımıza taktim ettiği plaketle onurlandırılmanın kıvancını yaşıyoruz.

2006 yılından bu yana sektörel yayıncılıkta alanında öncü adımlar atarak sektörün tüm paydaşlarını destekleyen Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ile sektörümüzün tüm etkinlik ve fuarlarının medya partneri olarak görev almaktan büyük bir onur duyuyoruz. Derneğimize sunduğumuz basın danışmanlığı hizmeti kapsamında TALSAD’ın medya partnerliğini üstlenerek iletişim faaliyetlerini desteklemeyi de vazifemiz olarak görüyoruz. Birlikte sektörümüz adına başarılarla dolu bir gelecek inşa etmek ümidiyle…

Plaque awarded by TALSAD (Turkish Aluminum Industrialists Association) to Our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines

As Win&ARTProje - ALU&Art Magazines, we have been awarded by TALSAD with plaque for the support we provided to ALUS (International Aluminum Symposium) 2019 within the scope of our sponsorship in the event.

winart talsad 2

Powered by OrdaSoft!