Sacit Zorlu Metal A.Ş En Yeni Teknolojilerin Eseri Yenilikçi Ürünlerini İstanbul Yapı Fuarı’nda Sergiledi

Sacit Zorlu Metal A.Ş. Satış Müdürü Ferhat ZORLU ile İstanbul Yapı Fuarı’nı değerlendirdiğimiz, Ar- Ge ve inovasyon faaliyetlerine değinerek fuarda sergiledikleri en yeni ürünler hakkında bilgi edindiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

sz metal 1a

Katılım sağladığınız İstanbul Yapı Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Kendi ürettiği makinalar ile alüminyum profil üretimi gerçekleştiren Türkiye’nin tek firması olarak İstanbul Yapı Fuarı’nı ülkemizin en önemli etkinliklerinden biri olarak görüyoruz. Yenilikçi, teknolojik, hızlı, güvenilir, çözüm üreten, kendi teknolojisini kendisi üreten bir firma olarak fuarda sektördeki öncü rolümüzün eseri olan gücümüzü sergiledik. İstanbul Yapı Fuarı, biz de dahil olmak üzere sektördeki tüm şirketlere yadsınamaz bir fayda sağlamaktadır. Hepimiz için gerek vizyonumuzu anlatmak gerekse ürünlerimizi tanıtmak için çok büyük bir fırsattır. Tecrübelerimizi, fuar katılımcılarımızla paylaşmak, projeler hakkında konuşmak ve beraber çözümler hakkında fikir yürütmek bize çok şey kattı. Dünyanın birçok yerinden gelen katılımcılarla standımızda görüşme sağladık, ilgilerinden ötürü çok mutluyuz. Bize bu fırsatı sağlayan İstanbul Yapı Fuarı’na teşekkür ederiz.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Firmamızda Ar-Ge’yi yalnızca bir departman olarak konumlandırmak yerine, tüm kurgumuzu Ar-Ge üzerine inşa ederek inşaat ve alüminyum sektörüne büyük ve kapsamlı hizmetler veriyoruz, nokta atışı çözümler üretiyoruz. 50’den fazla patente sahip olana binlerce projeye imza atan bir firma olarak fuarda sergilediğimiz yenilikçi ürünlerimizi, sahip olduğumuz güçlü konow- how’u ve sektördeki derin tecrübemizi ziyaretçilerimizle paylaştık. İnşaat sektöründeki firmaların her türlü alüminyum ihtiyacını karşılayacak tüm ürünlerimizi standımızda buluşturduk. Ürettiğimiz çözümlerin detaylarını, uygulama yöntemlerini onlara aktardık.  Kapı-pencere doğramaları, küpeşte ve cam balkon sistemleri ayrıca bizi bir adım öteye taşıdığına inandığımız seramik cephe sistemlerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. En çok ilgi gören ürünümüz fuar aracılığıyla ilk kez sergilediğimiz kurşungeçirmez doğrama sistemimiz oldu.

sz metal 1b

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Sektör gereği, işimizde bağlantı kurmak zaman alan bir durum olmasına rağmen, fuarda yüksek potansiyelli müşterilerimiz ile görüşme imkânımız oldu. Sektörde çözüm merkezi konumunda olduğumuz için ziyaretçilerimizle yaptığımız görüşmeler, bize yeni iş bağlantıları getirdi. Bu görüşmeler zaman içerisinde ve belli bir çaba ile uzun vade de hem bize hem de müşterilerimize yarar sağlayacaktır.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Gerek köklü tecrübemiz gerekse de sektöre kazandırdıklarımızla fuar sırasında sıcak satış ve fuar sonrasında yüksek miktarlarda satışla sonuçlanacağına inandığımız faaliyetler içinde olduk. Müşterilerimiz ile bire bir ve detaylı bir şekilde sıcak görüşmeler ve satışlar gerçekleştirdik. Bu görüşmelerin ve aldığımız geri dönüşlerin, ileride bizlere çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

En yeni teknolojilere hakim, Ar-Ge ve inovasyon yeteneğiyle kendi teknolojik altyapısını kuran bir firma olarak fuarların tanıtım ve etkileşim gücüne inanıyoruz. Bu sene içinde sektörümüzün alanına giren yurtiçi ve yurt dışı fuarlarda yerimizi alacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Sacit Zorlu Metal A.Ş introduced its Innovative Products of the Latest Technologies at Istanbul Construction Fair

We interviewed Ferhat ZORLU Sales Manager of Sacit Zorlu Metal A.Ş in which we talked about the Istanbul Construction Fair, and the newest products they introduced at the fair by mentioning their R&D and innovation activities.

sz metal 1c

Powered by OrdaSoft!