ada trustar logAda Trustar Daha Yaygın Bir Ağ Kurarak Çevre Ülkelerdeki Potansiyelini Artıracak

Ada Trustar Teknik Müdürü Şenol MEYDAN ile ALUEXPO’ya ilişkin değerlendirmelerini aldığımız, fuarın firmaya kazandırdıklarına dikkat çektiğimiz bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

 

ada trustar

Katılım sağladığınız Aluexpo Fuarı’nı değerlendirebilir misiniz? Standınıza olan ilgi nasıldı?

Fuara tam donanım ve güçlü bir hazırlıkla katıldık. Standımıza ilgi hayli yoğundu. Aldığımız olumlu geri dönüşlerle de gelecek için vizyonumuzu tazeledik. Eski müşterilerimizle olduğu kadar yeni müşterilerimizle de buluştuk.

Fuarda hangi ürünlerinizi sergilediniz? Fuara özel ilk kez fuarda sergilediğiniz ürünleriniz oldu mu?

Fuarda mevcut ürünlerimizi sergilerken İspanyol Gia markalı komple ekstruzyon tesisi üreten firmanın lansmanını da yaptık. Ürünlerimizin yanı sıra bu lansman da büyük bir ilgi gördü.

Fuarda ne tür iş bağlantıları sağladınız? Bu bağlantılar faaliyetlerinize nasıl bir boyut getirecek?

Dünyanın birçok ülkesinden alanlarında lider firmaların Türkiye ve çevre ülkelerde resmi distribütörlüğünü yapan bir firma olarak yurtiçi ve yurtdışından pek çok yeni müşteri ile görüştük. Daha yaygın bir ağ kurarak çevre ülkelerdeki potansiyelimizi artırmak yönünde bir karar aldık. Yeni dönemde bu hedefimize adım adım ilerleyeceğiz.

Fuar sırasında ziyaretçilerle sıcak satışa yönelik anlaşma gerçekleştirdiniz mi?  Fuarın satış faaliyetlerinize nasıl bir katkı sunacağını düşünüyorsunuz?

Fuarı daha çok misafirlerimizi ağırlamak ve bu sayede ilişki geliştirmek amaçlı değerlendirdik. Fuar sonrası randevulaşarak ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerin oldukça olumlu dönüşleri oldu.

2022 yılı katılım sağlayacağınız yurtiçi ve yurtdışı fuarlar var mıdır?

Yurt dışında Almanya’da düzenlenecek Aluminium DUSSELDORF 2022 Fuarı’nda yer alacağız.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz  Sektörümüzün daha da gelişerek büyümesi temennisiyle bütün dostlarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.

Ada Trustar Will Increase Its Potential in Nearby Countries by Establishing a More Widespread Network

We made an interview with Şenol MEYDAN Technical Manager of Ada Trustar in which we learned about his ideas about ALUEXPO, and drew attention to how the fair benefitted the company.

ada trustar 2

Powered by OrdaSoft!