vedat aluminyumVedat Alüminyum Hazır Doğrama Yatırımı ile Faaliyetlerine Verimlilik Kazandıracak

Vedat Alüminyum Satış ve Organizasyon Sorumlusu Pınar SUBAŞI ile faaliyet alanları ve ürün grupları hakkında bilgiler edindiğimiz, rekabetçi avantajlarına değindiğimiz, 2021 yılında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve gelecek hedeflerini ele aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik.

 

 

 

vedat aluminyum 1

Röportajımıza bașlarken bize kendinizden bahsedebilir misiniz?

Antalya doğumluyum. 10 yılı așkın süredir sektörün içindeyim. 2017 yılından bu yana satıș ve organizasyondan sorumlu olarak Vedat Alüminyum’da görev yapıyorum.

Firmanız hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Vedat Alüminyum, kurucumuzun 20 yıllık sektör tecrübesi ve ASAȘ’ın bünyesinde edindiği yaklașık 10 yıllık deneyimiyle 2015 yılında Antalya’da ASAȘ ürünlerinin dağıtımını yapmak üzere kuruldu. Zaman içerisinde ürün çeșitliliğini, stoklarını artırarak, kurduğu boyahane ve hazır doğrama atölyesini geniș bir tesise dönüștürdü. Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi’nde yer alan toplam 2500 metrekarelik kapalı alana sahip tesisinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firmanızın faaliyetleri ve ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız Akdeniz Bölgesi’nin en nitelikli profil ve aksesuar stoğuna sahip firmalarından biridir. 2018 yılında kurduğumuz boyahane ve 2020 yılında hazır doğrama imalatımız ile yatırımlarımızı sürdürmekteyiz.

Ürünlerinizin bașarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Piyasanın taleplerini erken öngörerek yatırımlarımızı bu yönde planlıyoruz. Yapılmayanları yapmaya gayret ediyoruz. Proje çözümü, güçlü stok, boyahane ve hazır doğrama imalatı ile müșterilerimize zaman kazandırıyoruz.

Çözüm ortaklarınızı seçerken hangi kriterleri dikkate alıyorsunuz?

En büyük partnerimiz ASAȘ, Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı ekstrüzyoncusudur. Dolayısıyla sattığımız ürünün arkasında durmak bizim için daha kolay oluyor. Ayrıca ROTO, BOSTİK, İBA KİMYA gibi güçlü kurumsal firmaların bayiliğini yapıyoruz. Tamamı kurumsal yapılardan olușan partnerlerimiz bizim içinde öğretici bir rol model oluyor.

vedat aluminyum 2

Pandemi dönemindeki çalıșmalarınız nelerdir? Pandemi faaliyetlerinizde ne tür değișimlere sebep oldu?

Pandemi sürecinde firma olarak çalıșmalarımıza ve yatırımlarımıza kesintisiz devam etmeyi bașardık. Zor olanı gerçekleștirmek için her zaman üretmeye devam ediyoruz.

İhracat faaliyetleriniz hakkında bilgi verebilir misiniz?

2018 yılında ihracat yapmaya bașladık. Bu konuda henüz istediğimiz seviyede değiliz. Yeni yatırımlarımızın bir kazanımı olarak ihracat faaliyetlerimizi ileri seviyelere ulaștırmayı planlıyoruz.

2021 yılının ilk yarısını sektörümüz ve firmanız açısından değerlendirir misiniz?

2021 yılı tahminlerin çok ötesinde hızlı geçti. Beklentilerimizin üzerinde satıșlar gerçekleștirdik. Dünyadaki ham madde sıkıntısı, ülkemizde de hissedildi. Güçlü partnerlerimiz sayesinde bu durumdan en az etkilendik.

2022 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahseder misiniz?

2022 yılında mevcut stok yapımızı koruyup, șirketimizi hazır doğrama alanında yapacağımız yatırımlar ile büyütmeyi planlıyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teșekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır? Pandemi sürecinin sona ermesi ve eski normale dönmeyi diliyorum. Ülkemiz ve dünya için sağlık temenni ediyorum. Win&ARTProje - ALU&Art dergilerine ilgilerinden dolayı çok teșekkür ederiz.

Vedat Alüminyum is to bring Effi ciency in Its Activities with Its Ready-made Joinery Investment

We interviewed with the Sales & Organization Supervisor of Vedat Alüminyum, Pınar SUBAȘI, during which we gained information regarding their fi elds of operation and product groups, discussed on their competitive pros, as well as on the works they accomplished in 2021, and their future goals.

Powered by OrdaSoft!