intermob 23b30 EYLÜL - 03 EKİM 2023 İNTERMOB FUARI

Mobilya yan sanayisinin en prestijli fuarı İntermob bu yıl 25. kez düzenlendi. RX Tüyap tarafından Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle düzenlenen ve sektörün tüm paydaşlarının yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluştuğu İntermob,

30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

 

 

 2

Tüyap Fuarcılık Grubu’nun 44 yıllık deneyimi ile Tüyap yurt dışı ofislerinin yoğun tanıtım çalışmaları ve Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle birlikte, Almanya, ABD, Avusturya, Belarus, Belçika, B.A.E, İngiltere, Çin, Danimarka, Endonezya, Hindistan, İran, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, Kore, Malezya, Mısır, Norveç, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Rusya, Singapur, Slovenya gibi ülkeler başta olmak üzere 7.697’si yurt dışı,toplam 37.610 ziyaretçiyi ağırladı.

RX Tüyap Genel Müdürü Berkan ÖNER, Cumhuriyetin 100. yılında 25. kez düzenlenen İntermob’un Avrasya’nın en prestijli mobilya yan sanayi fuarı olduğunun altını çizerek, “İntermob, katılımcı firmaların çevre dostu uygulamalarını, malzemelerini ve teknolojilerini sergileyerek, mobilya ve ahşap endüstrisindeki girişimlere ilham kaynağı oluşturuyor. Bu yıl daha fazla ziyaretçi, daha fazla firma ve daha geniş ürün grubuyla daha verimli bir fuar dönemi geçirdik.” dedi.

İnovasyonu, uluslararası bağlantıları ve hedef pazarları bir araya getirme misyonu ile bilinen bu prestijli fuar, çeyrek asırlık geçmişiyle mobilya ve ahşap endüstrisindeki profesyoneller için önde gelen bir etkinlik olarak organize edilmeye devam ediyor. Üreticiler, tedarikçiler, tasarımcılar, mimarlar ve sektör uzmanları için dinamik bir buluşma noktası olarak hizmet veren etkinlik, en son trendleri keşfetmek, bilgi alışverişinde bulunmak, ihracatı artırmak ve değerli ortaklıklar kurmak için eşsiz fırsatlar sunuyor.