Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, Hibrit Fuar Modeli ile 3-6 Kasım Tarihlerinde TÜYAP’ta Düzenlenecek

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, işbirliği içerisinde olduğu sektör dernekleri ve sektör temsilcileri ile yapılan görüşmeler, sektörden gelen talepler doğrultusunda, alüminyum ve gölgelendirme özel bölümleri ile 3-6 Kasım tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Titiz ve gayretli çalışmalar sonucu her geçen yıl uluslararası düzeyde bilinirliğini artıran Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları yeni tarihlerinde, canlı fuarın gücü ile dijital uygulamaların yenilikçi yüzünün bir araya getirildiği hibrit fuar modeli ile gerçekleştirilecek. Yeni nesil fuarcılık uygulamalarının yer alacağı fuarlarda, yeni normal döneminin tüm gereksinimlerini kapsayan önlemler ile güvenli bir fuar deneyimi sunulacak.

reed tuyap

‘Temassız Fuar’ Uygulaması

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, Türk Standartları Enstitüsü’nün COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olan TÜYAP Fuarcılık Grubu’nun ‘Temassız Fuar’ uygulaması çerçevesinde gerçekleştirilecek. Dijital uygulamaların yanı sıra, HES kodu ile giriş yapılacak olan fuarlarda dezenfektasyon, sosyal mesafe ve olası sağlık durumlarına karşı tüm önemler uygulanacak.

PÜKAD, PÜKAB ve GALSİAD İşbirliğinde…

Pencere, kapı ve cam sektörlerinin tüm paydaşlarının desteği ile Avrasya bölgesinin alanındaki en kapsamlı ihtisas fuarları olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl da sektör profesyonellerini, konusunda uzman katılımcıları ile buluşturacak. Sektörün öncü dernekleri PÜKAD, PÜKAB ve GALSİAD iş birliği ile düzenlenen 3-6 Kasım’daki bu büyük buluşmayı kaçırmayın!

 

reed tuyap2a

 

Eurasia Window, Door and Glass Fairs with Hybrid Fair Model on the New Date: 3-6 Kasım 2021

As a result of meetings with industry associations and based on customer feedback, Eurasia Window, Door and Glass Fairs with Aluminium and Shading Special Sections, has been postponed to 3-6 November 2021 and will be held at the TÜYAP FAIR AND CONGRESS CENTER– which has received its Covid-19 Safe Service Certificate.

Eurasia Window, Door and Glass Fairs will be a hybrid event, where the power of the physical event and innovative digital applications will be combined for the benefit of all our domestic and international customers. In fairs where New Generation Fair applications will take place, our goal is to create as safe an environment that we are able, with a raft of security measures in place.

The fairs will be held within the framework of the “contact-free expo” application of TÜYAP FAIRS GROUP, which is the first and only fair organization company that is entitled to receive the COVID-19 Safe Service Certificate of the Turkish Standards Institute. In addition to digital applications, measures will be taken against disinfection, social distance and possible health problems at the fairs to be entered with the codes or documents showing the health condition.

Eurasia Window, Door and Glass Fairs, which is one the most comprehensive and specialist trade events in the Eurasia region, with the support of all our industry stakeholders will bring industry professionals together with experts in their fields at Tüyap Fair and Congress Center, this year, too. Do not miss this great meeting held on 3-6 November, organized in cooperation with the leading associations of the industry, PÜKAD, PÜKAB and GALSİAD.

reed tuyap2b