Alüminyumda Kadın Gücü: Alüminyum Sektörünün Güçlü Kadınları Bir Araya Geldi

Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak amacıyla TALSAD tarafından 11 Mart’ta Dedeman Otel’de düzenlenen iftar daveti, alüminyum sektöründeki güçlü, başarılı ve saygıdeğer kadınların yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen bu özel gecede, alüminyum sektöründe kadın olmanın anlamı, karşılaşılan zorluklar ve başarı hikâyeleri paylaşıldı.

 

 

talsad 2 a94

TALSAD’ın düzenlediği Dünya Kadınlar Günü iftar davetinde, sanayi, özel sektör ve özellikle alüminyum sektöründe kadın olmak üzerine misafirlerin değerli deneyimleri samimi bir atmosferde ele alındı, kadın gücünün ve sektördeki dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.

“Sektörde Kadın Dayanışma Devam Edecek”

TALSAD iftar davetinde kadınlarımız, iş hayatında karşılaştıkları önyargıları ve bu önyargılarla nasıl mücadele ettiklerini içtenlikle aktardı. Sektöre yeni adım atacak genç kadınlara ilham olacak çok kıymetli mesajlar paylaşıldı.

Bu anlamlı buluşmada, alüminyum sektörünün her alanında daha fazla kadının yer alması gerektiğine dair oluşan ortak bilinçle, sektörde kadın varlığını daha da güçlendirmek için atılabilecek adımlar üzerine görüşmeler yapıldı. Geceye katılan TALSAD Yönetim Kurulu Üyesi Sedef BOLGÜN ve Pelin ARSLAN, sektörde kadın istihdamını ve liderliğini derneğin tüm yönetiminin desteklediğini, kadınların daha güçlü şekilde sektörde var olmasını sağlamak ve dayanışmayı artırmak için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

talsad 2 a94 2