Asaş’tan Zebra Panjur Sistemleri

Asaş, dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan özel tasarımlı Zebra Panjur Sistemleri ile ev ya da işyerinin aydınlık ve gölge seviyesini kolayca kontrol edebilmeyi sağlıyor.

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından Asaş; ürettiği yüksek kaliteli, çevreye duyarlı ve geniş ürün yelpazesine sahip panjur ve kepenk profilleriyle; tüketicilerinin farklı istek ve ihtiyaçlarına cevap verirken, binalara da estetik görünüm sağlıyor. Türkiye’de olduğu gibi dünyada da tercih edilen lider bir marka konumunda olan Asaş, geliştirdiği Zebra Panjur ve Kepenk Sistemleri ile mekânlarda gün ışığının ve temiz havanın yönetilmesine yardımcı oluyor. Dünyada ve Türkiye’de bir ilk olan özgün tasarımlı Zebra Panjur Sistemleri ile evlerin veya işyerlerinin aydınlık-gölge seviyesi kolayca kontrol edilebiliyor.

Dinamik İhtiyaçlara Maksimum Kapasitede Yanıt

Dış hayattan izole bir şekilde temiz havayı içeri alabilen Zebra Panjur ve Kepenk Sistemleri, kişilere istedikleri seviyede diledikleri kadar aydınlık elde etme fırsatı sunuyor. Yaşam alanlarının dinamik ihtiyaçlarına maksimum kapasitede cevap verebilecek şekilde geliştirilen Zebra Panjur ve Kepenk Sistemleri’nde; maksimum önerilen genişlik 160 cm iken yükseklik ise 240 cm. Zebra Panjur Sistemleri ile ferah yaşam alanlarında konfor ve yeniliğin tadı çıkarılıyor.

Asaş’s Zebra Roller Shutter Systems 

Thanks to its specially designed Zebra Roller Shutter Systems, a first in the world and in Türkiye, Asaş provides the ability to easily control the brightness and shade level of the home or workplace, as well as to manage the fresh air as desired.

Powered by OrdaSoft!