Asaşpen İş Ortaklarıyla Antalya’da Buluştu

Asaşpen, 2024 bayi toplantısında iş ortakları ile Antalya’da bir araya geldi. Yeni ürünlerin tanıtıldığı ve 2024 hedeflerinin masaya yatırıldığı toplantıda sektör trendleri de ele alındı.

 

 

 

asaspen slide 

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından Asaş, Asaşpen iş ortakları ile Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan YAVUZ ev sahipliğinde, 2-4 Şubat 2024 tarihleri arasında, Antalya Ela Excellence Resort Belek’te bir araya geldi. 128 iş ortağının katılım gösterdiği toplantıda, sektör trendleri ve öngörülerinin yanı sıra, 2024 yılı hedefleri de ele alındı. Toplantıda iş ortaklarına, Asaş ürün grubunda bulunan yalıtımı yüksek Inova serisi, panjur sistemleri ve alüminyum mimari sistemlerin de tanıtımı yapıldı.

Yeni Dünya, Tüketici Trendleri ve Değişim Yönetimi

PVC Teknik Müdürü Hüseyin YÜKSEL’in Inova serisine yönelik teknik eğitim de verdiği toplantıya konuşmacı olarak katılan gazeteci-yazar Serdar KUZULOĞLU, yeni dünya, yeni tüketici, geçmişten bugüne ticaretin değişimi, müşteri ile tüketici trendleri ve değişim yönetimi konularında ufuk açan bir konuşma gerçekleştirdi.

2 günün ardından 2023 yılının en çok satış yapan 10 iş ortağına plaketlerin takdim edildi toplantı, Hülya ORHAN Orkestrası’nın eşlik ettiği görkemli bir gala gecesi ve yemeğin ardından sona erdi.

Asaşpen Met with Its Business Partners in Antalya

Asaşpen got together with its business partners in Antalya at its 2024 dealer meeting. At the meeting where new products were introduced and 2024 targets were discussed,

Powered by OrdaSoft!