2023’ün Başarılmış Hedefleri ile Arma Yapı, Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı

“Dünya pazarında başarıya ulaşmak için deneyim ve güven” diyen Arma Yapı, bu yıl 24. Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda dikkat çeken stant yoğunluğuyla, sektörde oluşturduğu güven ağını bir kez daha gösterdi.

 

 

 

 

arma yapı w103

Çözüm ortaklarının ihtiyaçlarını anlayıp, doğru çözümler üretmeye ve memnuniyete dayalı mutlak başarıyı hedefleyen, uzun ömürlü iş birlikleri kurmak misyonu ile yola çıkan Arma Yapı, bünyesindeki Roto, Fornax, İTO ve Ditec markaları ile Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’nda yerini aldı.

Hedefler Başarmak İçindir

Geçtiğimiz yıl 2023 yılı hedeflerini sorduğumuz ve yüksek hedefli, umutlu bir yıl öngördüklerini belirten Arma Yapı, 2023 yılı hedeflerinin başarısıyla bu yıl 24.’sü düzenlenen Avrasya Pencere, Kapı, Cam ve Alüminyum Fuarları’ndaydı.

Fuara 3. Kez katıldıklarını belirten Arma Yapı Sistemleri A.Ş. ortakları Ayhan BAYRAM ve Cem YEŞİLIRMAK, müşterilerini Arma Yapı ailesinin bir parçası olarak görmekten duydukları mutluluğun bir kere daha altını çizdi.

Gücüne güç katmaya devam eden Arma Yapı, geniş ürün yelpazesi sayesinde çözüm ortakları ile birlikte en kaliteli ürün gruplarını en iyi hizmet politikası ile sunmaktadır.

Arma Yapı was at Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs with its Achieved Targets of 2023 

Arma Yapı, which says “experience and trust to achieve success in the world market”, once again showed the trust network it has created in the sector with its booth density that attracted attention at the 24th Eurasia Window, Door, Glass and Aluminium Fairs this year.

arma yapı w103b

Powered by OrdaSoft!