edirne org san bol cami 85lEdirne Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 Bin 500 Kişilik Caminin Temeli Atıldı

Edirne Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde 2 bin 500 kişilik, içerisinde kreş ve oyun parkı, aşevi, basketbol ve voleybol sahası gibi donatıları olan caminin temeli atıldı.

 

 

 

 

edirne org san obol cami 85b

Temel atma törenine Edirne İl Müftüsü Hasan BAŞOĞLU, Edirne Valisi H. Kürşat KIRBIYIK, Süloğlu Lalapaşa Kaymakamları, Belediye Başkanları, diğer mülki amirler, Edirne Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer GÖKMEN ile Abdurrahman GÜVEN, Edirne Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Hilal Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Sait DÜZYURT ile Edirne Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan firmaların temsilcileri katıldı.

Sait DÜZYURT Teşekkürlerini Sundu

Açılış törenine katılan Hilal Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Sait DÜZYURT, caminin organize sanayi bölgesinin ibadet ve sosyal ihtiyaçlarını tek adresten karşılayacağını belirterek cami projesinde emeği geçen tüm destekçilere teşekkürlerini iletti. Sait DÜZYURT, şunları söyledi:

“Temelini attığımız 2500 kişilik camimiz ve yine ileride temelini atacağımız çocuk kreşimiz, aşevimiz, çocuk parkımız, basketbol sahamız ve voleybol sahasından oluşan yeşil donatıları ile Edirne Organize Sanayi Bölgemize yakışır bir tesisi sanayici dostlarımız ve diğer hayırsever kardeşlerimizin teveccühü ile “Hayırda Yarışınız” sözünden hareketle bu tesisi inşallah 2033 yılına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Camimizin hafriyatından temel atım noktasına gelinceye kadar maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen değerli hayır sahiplerine Edirne Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak içtenlikle teşekkürlerimizi arz eder Cenabı Allah hayırlarını şimdiden kabul ve makbul eylemesini niyaz ederim. Bundan böyle yardımda bulunmak isteyen dostlarımız para olarak değil, aynı yardım olarak camimizin ihtiyaç listesine göre kabul edilecektir. İhtiyaç listesi de arzu edenlere verilecektir. İsteyen hazır beton, demir, tuğla, kereste gibi inşaat malzemelerini camimizin inşaat sahasına indirebilir. Şimdiden yardım yapmayı düşünen dostlarımızdan ve yapmak isteyip de yapamayanlardan Allah razı olsun der Saygıdeğer hazirunun bilgilerine arz ederim.”

The Foundation of the Mosque for 2,500 People in Edirne Organised Industrial Zone was laid 

Edirne Organised Industrial Zone Mosque Construction and Sustenance Association laid the foundation of the Mosque in Edirne Organised Industrial Zone, which has a capacity of 2,500 people, and further has facilities such as a nursery and playground, soup kitchen, basketball and volleyball courts.

edirne org san obol cami 85a

edirne org san obol cami 85c

Powered by OrdaSoft!