emmegiEmmegi, Yeni Satellite XTE Modeli ile Avrasya Pencere Fuarı’nda Yerini Alacak

Çözüm, bilgi ve teknolojiyi bütünleştiren bir sistemi temsil eden Emmegi, 1970 yılından günümüze 50 yılı aşkın süredir alüminyum, hafif alaşım, PVC ve çelik profil sistemlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlanmasında uluslararası alanda lider konumunu sürdürüyor.

Geliştirdiği yeni Satellite XTE Modeli (5 Eksen CNC işleme Merkezi) ile Avrasya Pencere Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor.

 

 

 

emmegi 84a

Emmegi, sürekli inovasyon, maksimum kalite, gelişmiş lojistik çözümler ve üst düzeyde profesyonellik gibi fark yaratan güçlü yönleriyle bugün süreç danışmanlığında tanınmış bir çözüm ortağı olarak faaliyet gösteriyor.

5 Eksen CNC, mil’li seyyar kızaklı, genelde büyük ebatlı alüminyum, PVC, hafif alaşım ve çelik profiller ya da parçalar üzerinde freze, delme, kılavuz açma ve kesme çalışmaları yapmak amacıyla gerçekleştirilmiş bir çalışma merkezi. Makinenin hareketli kısmı, hassas kremayerli, motorlu sistem tarafından sağlanıyor. Yüksek güce sahip, HSK-63F takım bağlantılı elektro mandrel (S1’de 15 kW), zorlu işlemelerin dahi mükemmel hassasiyet ve hız ile gerçekleştirilmesini sağlıyor. Hareketli sistemde bulunan 24 kapasiteli takım stoğu, takım değiştirme sürelerini önemli ölçüde kısaltan motor destekli sistem ile donatılmış. 500 mm’lik karbür testere, özel bir magazin sistemine ayrı olarak yerleştirilmiş. SATELLITE XTE, çift istasyon modunda, karşı çalışma istasyonundaki işleme süreçlerine göre eş zamanlı olarak kendilerini bağımsız olarak konumlandıran yeni servo kontrollü klemplere sahip. Kompakt ve dayanıklı olan klempler, herhangi bir alet kullanımına gerek kalmadan geometrik ayarlamaları kolaylıkla yapılandırılabiliyor Yeni profil dayamalar, çalışma alanının tamamen kaplanmasını ve profil kafaları işlenirken tam istasyon ayrımı sağlıyor. Tüm CNC eksenleri absoloute sistem olmakla birlikte makine yeniden başlatıldığında sıfırlama gerektirmiyor.

Emmegi,  yeni Satellite XTE ürünüyle birlikte yeni makine teknolojilerini sergileyeceği Avrasya Pencere Fuarı’nda 3.salondaki 303B nolu standında sektör temsilcilerini ağırlayacak.

Emmegi will attend Eurasia Window Fair with its New Satellite XTE Model

Having been representing a system that integrates solution, information and technology, Emmegi has sustained its leading position on a global scale in the design, production and marketing of aluminium, light alloy, PVC and steel profile systems for more than 50 years since 1970. It is about to make its mark on the Eurasia Window Fair with its new Satellite XTE Model (5 Axis CNC-machining Centre).

emmegi 84b

Powered by OrdaSoft!