GALSİAD Yönetim Kurulu TUSAŞ’ı Ziyaret Etti

GALSİAD Yönetim Kurulu, Ankara sektör paydaşları ve firma temsilcilerinin katılımıyla TUSAŞ Kahramankazan Tesislerini ziyaret etti.

 

 

 

 

galsiad 84 3a

GALSİAD Yönetim Kurlu ve firma temsilcileri, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan alüminyum sektörünün de değerli ismi Prof. Dr. Fahrettin ÖZTÜRK’e hayırlı olsun dileklerini ileterek GALSİAD tarafından hazırlanan hediyeleri takdim etti.

Ziyarete TUSAŞ Kurumsal iletişimden Tunca TOROĞLU, Sima Alüminyum’dan Celalettin KIRBOZ, Sistem Makina’dan Bülent ÇİVİCİ, Seykoç Alüminyum’dan Murat ÇIĞLI ile İlknur ÇIĞLI, Onat Profil’den Hasan Ayhan ÇELİKER, Altim Alüminyum’dan Halil Cenk AKTAŞ, GALSİAD’dan Hülya ÖZTÜRK, CB Metal’den Kemal Sami KABUKÇU ile Hami Can KABUKÇU, Mor Alüminyum’dan Hasan ARI, Bilge Grup’tan Murat YAZILIDAĞ, DC Metal’den Furkan Ferhan KESKİN ile Ali KESKİN, Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerinden Kemalettin AKSÖZ katıldı.

galsiad 84 3b

Gökyüzünün Sınırlarını Zorlayan 4 Milyon Metrekarelik Yerleşke

Ziyarette TUSAŞ’ın tarihi ile ilgili sunumlar izlendikten sonra, havacılık ve uzay alanındaki teknolojilerin hayat bulduğu bu 4 milyon metrekarelik yerleşkede gökyüzünün sınırlarını zorlayan Türk havacılık ve uzay sanayinin uçak, helikopter, insansız hava aracı, uydu teknolojileri ve komponentlerinin üretildiği tesisler gezildi. Türk havacılık ve uzay sanayi mühendislerinden ve çalışanlarından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alındı.

GALSİAD’s (Entrepreneur Aluminium Industrialists’ and Businessmen’s Association) Board of Directors Paid A Visit to TUSAŞ (Turkish Aerospace)

GALSİAD’s Board of Directors Paid A Visit to Kahramankazan Facilities of TUSAŞ together with its sectoral stakeholders and their company representatives.

Powered by OrdaSoft!