rusalRUSAL, Alüminyum Sektörünün Temsilcilerini İstanbul Alüminyum Semineri’nde Buluşturdu

RUSAL satış ekibi İstanbul’da düzenlediği seminerde Türkiye alüminyum sektörü temsilcilerini ağırladı. Seminerde katma değerli ürün üretimine yönelik yol haritası sunuldu.

 

 

 

 

rusal 77a

RUSAL’ın 16 Mayıs’ta düzenlediği İstanbul Alüminyum Semineri’ne 65 firmadan 130 temsilci katıldı. Mevcut ve potansiyel müşterilerin operasyonlarına RUSAL’ın sunduğu yüksek değer ve esnekliğin sağlayacağı katma değerin vurgulandığı seminerde, alüminyum sektör temsilcilerine yüksek katma değerli ürün geliştirmeye yönelik yol haritası çizildi.

Satış ekibinin yaptığı sunumlarda, özellikle yeşil enerjiye geçişte “Low Carbon Aluminium” (Düşük Karbon) ürünlerinin önemine değinilerek, bölgemizde bu tarz ürünlere %50’lik ilave bir talebin oluşabileceği vurgulandı. Seminerde Türkiye’nin Avrupa için stratejik bir yarı mamul tedarikçisi olarak artan önemine dikkat çekilerek, RUSAL’ın ürün ve servis kalitesiyle bu artışı desteklemeye hazır olduğu mesajı verildi.

Roman BORİSOV: “Türkiye Rusya’dan Sonra 2. Büyük Pazarımız”

RUSAL EMEA Satış Direktörü Roman BORİSOV, “RUSAL’ın Türkiye’ye yıllık satış tutarı 2021 yılında 1,1 milyar dolara ulaştı. Türkiye’yi Rusya’dan sonra 2. büyük ve önemli pazar haline getirdik. RUSAL olarak Türkiye’nin son 20 yıldaki en büyük alüminyum hammadde tedarikçisiyiz ve Türkiye’nin global alüminyum pazarlarında rekabet edebilmesi için kritik öneme sahip düşük karbon alüminyum ürünlerine öncülük etmekteyiz” dedi.

RUSAL Gathered Aluminum Industry Representatives at Istanbul Aluminum Seminar

RUSAL sales team hosted the representatives of the Turkish aluminum industry at the seminar held in Istanbul. In the seminar, a roadmap for the production of value-added products was presented.

rusal 77b

Powered by OrdaSoft!