ALUTEAM Karbonsuz Ekonomi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi Eğitimi Gerçekleştirildi

ALUTEAM, Karbonsuz Ekonomi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi Eğitimi’nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 18 kişinin katıldığı ve iki saat boyunca devam eden program iki oturumda düzenlendi. Karbonsuz Ekonomi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi oturumunun ardından Yeşil Metaller ve Alüminyum bölümüyle program tamamlandı.

 

 

 

aluteam-77b.jpg

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM) koordinatörlüğü, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İşadamları Derneği (GALSİAD) ile İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği (İDDMİB) ortaklığında yürütülen, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından 2021 Yılı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenen “Alüminyum Sektörü Enerji Verimliliği Dijital Arayüzü Geliştirilmesi ve ALUTEAM Yetkinliğinin Arttırılması” başlıklı projenin eğitim faaliyetleri devam ediyor.

İnovatif Adımlar ve Yeşil Metaller Ele Alındı

Son olarak Prof. Dr. Fevzi YILMAZ’ın sunumuyla Karbonsuz Ekonomi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi, Yeşil Metaller ve Alüminyum konulu bir eğitim programı gerçekleştiren ALUTEAM ekibi, sektör temsilcileriyle bir araya geldi. 18 kişinin katıldığı ve iki saat boyunca devam eden program iki oturum olacak şekilde organize edildi. Karbonsuz Ekonomi ve Sınırda Karbon Düzenlemesi oturumunun ardından Yeşil Metaller ve Alüminyum bölümüne geçildi. Yeni normal, sınırda karbon düzenlemesi, emisyon azaltımında inovatif adımlar, enerji depolamada inovatif adımlar, yeşil metaller, malzemeler, enerji yükleri, karbon ayak izleri ve alüminyumun ele alındığı program soru cevap bölümüyle son buldu.

ALUTEAM Carbon Free Economy and Border Carbon Regulation Training Has Been Held

ALUTEAM met with sector representatives in Carbon Free Economy and Border Carbon Regulation Training The program, attended by 18 people and lasted for two hours, was organized in two sessions. The Program was completed by the section of Green Metals and Aluminium following the session of Carbon Free Economy and Border Carbon Regulation.

Powered by OrdaSoft!