Akpa Alüminyum ALUEXPO’da Sektör Temsilcilerini Ağırladı

Alüminyum sektörünün lider markalarından biri olan Akpa Alüminyum, 3-5 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ALUEXPO’ya katıldı. Alüminyum sektörünün önemli organizasyonlarından biri olarak gösterilen fuarda sektör temsilcilerini ağırladı.

 

 

Dünyanın dört bir yanından alüminyum sektör temsilcilerini buluşturan fuarda Akpa Alüminyum, yatırım ve üretim faaliyetlerine dikkat çekti. Akpa Alüminyum Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih ÇALIŞKAN, “Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’nda amacımız sürekli büyüyen ve dünya markası olmak yolunda sürekli ilerleyen firmamızı olası müşterilerimize ve tedarikçilerimize anlatabilmek, müşteri odaklı, kaliteli ve güven içeren yaklaşımımızı gösterebilmektir.” dedi. Çalışkan, güvenilirlik, esneklik ve yenilikçilik ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olduklarını ve müşteri odaklı çalışma anlayışları sayesinde bugün 5 kıtada 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

akpa 01

Yurtdışında Büyüme Hedefiyle Global Adımlarını Hızlandıracak

Fatih ÇALIŞKAN, bu tür fuarların sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmesi, sektörel sorun, gelişme ve fırsatları paylaşacak bir ortam oluşturması, müşteri talep ve yaklaşımların analiz edilerek yeni stratejilere yön vermesi açısından önemine dikkat çekerek, “Yurtdışında büyüme ve global bir marka olma stratejimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Akpa Alüminyum Hosted Sector’s Representatives at ALUEXPO 

Akpa Alüminyum, one of the leading brands of the aluminum industry, attended ALUEXPO held at İstanbul Expo Center on 3-5 March. It hosted the sector’s representatives at the fair, which is shown as one of the important organizations of the aluminum industry.

Powered by OrdaSoft!